Миючі засоби / Засоби для чищення та догляду

FilterIconФільтри

Категорія користувачів
Тип приводу
8 з 8 товарів

Приладдя та аксесуари

Мотоінструменти та мийки високого тиску STIHL найкраще справляються зі своїми завданнями, якщо вони оснащені ідеально підібраними засобами для чищення та догляду за ними. Ознайомтеся з широким асортиментом засобів для чищення STIHL!


МИЮЧІ ЗАСОБИ / ЗАСОБИ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ТЕХНІКОЮ STIHL: ТРИВАЛИЙ ТЕРМІН СЛУЖБИ, ВИСОКА ПРОДУКТИВНІСТЬ


Тривалий термін служби та великий пробіг, переконливі результати роботи: якщо ви хочете отримати максимальну віддачу від мотоінструментів та мийок високого тиску STIHL, вам слід покладатися, серед іншого, на правильні миючі засоби / засоби для догляду. Для оптимального догляду за електроінструментами STIHL ми пропонуємо ретельно підібраний асортимент редукторних мастил, засобів для догляду та спеціальних спреїв, наприклад, високоефективне редукторне мастило для мотокоси або розчинники смоли для очищення лез садових ножиць. Те ж саме стосується і вашої мийки високого тиску: з миючими засобами від STIHL обладнання працює ще ефективніше.


ЗМЕНШИТИ ТЕРТЯ ЗА ДОПОМОГОЮ ВИСОКОЯКІСНОГО МАСТИЛА


Тільки регулярне використання відповідного мастила забезпечить надійну роботу інструменту STIHL впродовж тривалого часу. Для догляду за редуктором мотоножниць, бензопил, кущорізів та інших інструментів STIHL ми пропонуємо спеціальні мастила, застосування яких зводить до мінімуму знос, пов'язаний з тертям. Справжнім універсалом є наш багатофункціональний спрей, який розблоковує та змащує застряглі деталі та бруд. Проникаюче мастило утворює ефективну захисну плівку на ваших машинах та інструментах і не твердне. Всі наші мастильні матеріали можна придбати в офіційного дилера STIHL - в різних обсягах, щоб задовольнити ваші індивідуальні потреби.


ОЧИЩАЙТЕ ІНСТРУМЕНТИ ВІД ШКІДЛИВОГО БРУДУ


Але Ви можете захистити Ваш інструмент STIHL від передчасного зносу не лише за допомогою змащування, але й регулярного очищення. Ваші бензопили, кущорізи та мотоножиці STIHL повинні постійно демонструвати найкращу продуктивність при догляді за садом і ландшафтом - і в процесі цього боротися зі стійкими органічними забрудненнями, такими як смоли або плями від трави, які можуть погіршити їхню роботу. Щоб запобігти цьому, STIHL пропонує біологічно розкладні засоби для чищення та аерозолі, які розпушують стійкі забруднення, очищають і змащують машини та одночасно захищають їх від корозії. Тому обприскуйте свої ріжучі інструменти після кожного використання, щоб забезпечити їм оптимальний догляд.


ОПТИМАЛЬНА ПОТУЖНІСТЬ ДЛЯ МИЙОК ВИСОКОГО ТИСКУ


Хочете надати фасаду будинку нового блиску? Тротуарна плитка на вашій території потребує капітального оновлення? Вантажівки або легкові автомобілі сильно забруднені? У будь-якому випадку у нас є правильна відповідь з нашими миючими засобами для мийок високого тиску. Міні-мийки STIHL можна заправляти сумішшю спеціального засобу для чищення та води. Коли ця суміш потрапляє на поверхню у вигляді струменя під високим тиском, механічне та хімічне очищення створюють потужний дует.


Універсальні засоби для чищення дбайливо видаляють найрізноманітніші забруднення з твердих поверхонь, таких як метал, камінь, пластик або скло. Крім того, STIHL пропонує спеціальні засоби для чищення транспортних засобів, стін і фасадів.