334,60 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Сервісний набір Service Kit №2 для бензопил MS 210, MS 230 і MS 250: довший термін служби завдяки профілактичному та регулярному технічному обслуговуванню

З cервісним набором KIT 2 для бензопил STIHL ви можете виконувати прості роботи з технічного обслуговування своєї бензопили самостійно. Завдяки цьому профілактичному та регулярному стандартному технічному обслуговуванню, наприклад заміні повітряного та паливного фільтрів і свічки запалювання, ви збільшуєте термін служби вашої бензопили. Таким чином ви самі можете переконатися, що компоненти та деталі машини захищені від бруду та пошкоджень і що двигун вашої бензопили завжди працює надійно та з оптимальною продуктивністю.


У Сервісний набір Kit 2 для MS 210, MS 230 і MS 250 ви отримаєте такі компоненти для стандартного обслуговування:



  • Повітряний фільтр

  • Свічка запалювання

  • Паливний фільтр


Повітряний фільтр STIHL забезпечує гарну роботу за різних умов експлуатації. Грубі частинки бруду вловлюються на поверхні, тоді як дрібні частинки бруду затримуються всередині фільтра. Мотор бензопили надійно захищений від проникнення абразивного пилу. Продуктивність залишається незмінною, споживання низьким і ви можете продовжувати легко запускати бензопилу, як зазвичай.


Щоб підтримувати продуктивність, також рекомендується регулярно замінювати свічку запалювання. Це основа для чистого згоряння в двигуні. Паливний фільтр очищує паливо від сторонніх часток перед тим, як воно потрапить у двигун. Він захищає двигун і забезпечує підвищену довговічність. Для надійної роботи його також потрібно регулярно замінювати.


Для заміни повітряного фільтра та свічки запалювання найкраще використовувати практичний комбінований ключ, який ви отримали разом із бензопилою STIHL.

Service Kit 2

Обслуговування та поради