Бензопили для бетону

FilterIconФільтри

Ваш пошук не дав результатів.

Може бути, що в запиті була одруківка. Або ви можете просто спробувати з іншим пошуковим запитом.

Приладдя та аксесуари

 

Бензопили по бетону STIHL ДЛЯ важких робіт


Вирізання дверних і віконних отворів у стінах чи різання натурального каменю та цегли: з нашою фрезою для каменю ви зможете виконувати ці завдання швидко й точно, а отже, працювати особливо ефективно.

 

 

Бензопили по бетону: ТОЧНІ РІЗИ ТВЕРДОГО МАТЕРІАЛУ


З бензопилою по бетону STIHL жодна стіна не буде надто складною, а жоден кутовий розріз не буде надто складним. Пристрій такий же потужний, як відрізний верстат, і максимально простий і ефективний у використанні.

Особливу потужність різання забезпечує, серед іншого, алмазний ріжучий ланцюг, який полегшує різання твердих будівельних матеріалів. А оскільки під час різання бетону та каменю зазвичай утворюється багато пилу, каменерізи STIHL оснащені довготривалою системою повітряного фільтра з фільтром HD2 та додатковим фільтром. Це означає, що ви можете бути впевнені, що навіть дрібний пил не потрапляє на двигун і що ваш бетоноріз продовжуватиме працювати оптимально та надійно.

ТОЧНО ТА ЕФЕКТИВНО ПРОРІЖТЕ БЕТОННУ СТІНУ

Коли ви використовуєте наш фрез для різання твердих порід або пластичних труб, вода використовується спеціально для охолодження, зв’язування пилу та промивання рейки та ланцюга. Перед використанням ви підключаєте пристрій до водопроводу за допомогою швидкороз'ємної муфти, а потім просто регулюєте необхідну кількість води за допомогою вбудованого дозувального крана. Під час різання вода потім спрямовується саме в щілину різання та ефективно зв’язує там пил. У той же час внутрішня водяна промивка, інтегрована в напрямну, забезпечує постійне охолодження та промивання рейки, поворотної зірочки та ланцюга. Це забезпечує тривалий термін служби. Крім того, тут утворюється якомога менше пилу, що означає, що вам доведеться менше зусиль прибирати робочу зону після використання. Ще одна причина, чому з нашим каменерізом ви тепер ще краще оснащені для ремонту, реконструкції та переобладнання.