780,00 ₴
Усі ціни включають 0% ПДВ. Рекомендована роздрібна ціна для магазинів офіційної дилерській мережі в Україні станом на 1 вересня 2023 року.
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Лезо BASIC у наборі з 9 шт: для абсолютно чистого різу

Ніж STIHL BASIC у наборі з 9 частин підходить для всіх косарок-роботів STIHL iMOW® та iMOW® EVO з дисковою системою різання. Коли ваша газонокосарка-робот STIHL iMOW® рухається по газону, система дискового різання з трьома лезами BASIC, що вільно коливаються, забезпечує надійний оптимальний результат косіння. Висока швидкість леза в обертовій ріжучій деці створює чистий малюнок зрізу для травинок. Ріжуча дека, а отже, міцні та довговічні леза регулярно змінюють напрямок обертання, що забезпечує точний результат. Щоб забезпечити постійну гарантію, ми рекомендуємо регулярно міняти леза через прибл. не пізніше 200 год. Їх легко замінити, і вам не потрібні інструменти. Слід завжди замінювати всі три леза STIHL BASIC.

Обслуговування та поради