16 999,01 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Батареї AP 500 S: гнучке акумуляторне рішення для саду, ландшафту та догляду за деревами

Система STIHL AP допоможе вам виконувати щоденні завдання з догляду за садом, ландшафтом і деревами. Правильно підібрані літій-іонні акумулятори AP допоможуть вам використовувати акумуляторні інструменти STIHL навіть для складної роботи. Чотири світлодіодні індикатори інформують вас про стан зарядки акумулятора. Завдяки новій технології Power Laminate акумулятор STIHL AP 500 S пропонує вдвічі більше можливих циклів заряджання порівняно з попередніми акумуляторами STIHL. Потужність також була знову збільшена порівняно з AP 300 S від STIHL.

STIHL AP 500 S з номінальною напругою 36 В можна заряджати за допомогою швидкісних зарядних пристроїв STIHL AL 301 і STIHL AL 500 або стандартного зарядного пристрою STIHL AL 101.

Усі акумуляторні інструменти в системі STIHL AP розроблені для професійних користувачів і для щоденного використання навіть за несприятливих погодних умов. Тому вони випробували захист від бризок води. Ефективність доведена вимогливими внутрішніми випробуваннями. Випробування бризками води базується, серед іншого, на стандарті IPX4.
AP 500 S

Технічні деталі

Вага акумулятора1,94 кг
Номінальна напруга36 В
Енергоємність337 Вт·год 1)
Номінальна ємність відповідно до IEC 619608,8 А-годин
Номінальна ємність елемента (згідно з інформацією виробника)9,36 А-годин

Обслуговування та поради