15 999,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Ручний акумуляторний моторіз системи АР, без акумулятора та зарядного пристрою

Зручний акумуляторний відрізний інструмент STIHL TSA 230 ідеально підходить для будівельників, покрівельників, садівників і ландшафтних дизайнерів, а також для універсального застосування в будівництві . Сюди входить різання каменю, труб або залізних сіток, а також різання цегли, цегляних блоків або конструкційної сталевої сітки.

За допомогою відрізного круга Motorflex STIHL TSA 230 діаметром 230 мм можна прорізати матеріал на глибину до 70 мм. Ергономічна рукоятка STIHL TSA 230 забезпечує надійний захват і точне керування під час різання. Безщітковий EC-двигун працює майже без зносу. Його електронне керування завжди оптимально адаптує потужність і швидкість до матеріалу, що ріжеться.

Ефективна робота навіть у приміщенні

Завдяки своїй беземісійній роботі акумуляторний абразивний відрізний верстат TSA 230 можна також використовувати в приміщеннях, наприклад, у залах. Особливо там важливо, щоб пил, який утворюється під час різання, негайно вловлювався. Це забезпечується вбудованим підключенням води для змочування відрізного круга. Крім того, ви можете зменшити кількість пилу за допомогою додаткового обмежувача глибини STIHL. Пил, що утворюється при цьому, відводиться через патрубок безпосередньо в підключений пилосос для сухого та вологого прибирання, наприклад,

Замінити відрізний круг дуже просто: достатньо натиснути на фіксатор шпинделя, послабити гайковим ключем кріпильний гвинт, а потім знову затягнути його. У нашому відео ви дізнаєтеся про численні  можливості використання акумуляторної відрізної пили STIHL TSA 230.

Усі акумуляторні інструменти системи  призначені для професійних користувачів і для щоденного використання навіть за несприятливих погодних умов. Тому вони мають перевірений захист від бризок води. Ефективність доведена в результаті складних внутрішніх випробувань. Випробування на захист від бризок води ґрунтується, зокрема, на стандарті IPX4.

Акумуляторний моторіз TSA 230

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Фіксатор шпинделя
Фіксатор шпинделя
Електродвигун ЕС
Електродвигун ЕС
Магнієвий захист
Магнієвий захист

Технічні характеристики

Номінальна напруга36 В
Вага3,9 кг
Рівень звукової потужності114 дБ (A) 1)
Рівень вібрації ліворуч3,5 м/с² 2)
Рівень вібрації праворуч3,5 м/с² 3)

Обслуговування та поради