9 999,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Примітка

Бензопила для приватного господарства, 1.6 кВт, шина 35 см

ВЖЕ У ПРОДАЖУ



STIHL - це не лише MS 180. Зустрічайте повернення легенди серед пил середньої потужності для приватного господарства. Бензинова ланцюгова пила MS 210 - це перевірені часом технології, що мають високий попит у споживачів та ідеальне співвідношення ціна-потужність.

У порівнянні з не менш популярною MS 180 оснащення бензопили MS 210 має декілька переваг, які значно покращують її експлуатаційні властивості.

Більше потужності на +0,1 кВт та більший об'єм паливного бака 0,47 л проти 0,25 л вистачить із надлишком для будь-яких завдань на вашій присадибній ділянці без частих перерв на дозаправлення. Та навіть ця процедура не займатиме багато часу завдяки байонетним кришкам паливного та мастильного баків, якими вже оснащено мотопилу MS 210 - додати мастило для змащування ланцюга чи паливну суміш простіше простого, без використання жодних інструментів.

Бокове натягування ланцюга, покращені повітряний фільтр та антивібраційна система зі збільшеною кількістю гумових демпферів, перемикач режиму роботи «зима-літо», зручне налаштування карбюратора та простіше знімання кришки завдяки зручному фіксатору​ сподобаються більш досвідченим користувачам.



Тож, як ми бачимо, бензопила MS 210 впевнено зайняла свою нішу в модельному ряді бензинових пил для приватного використання між такими популярними моделями ланцюгових пил як MS 180 та MS 230. І якщо під час пошуку мотопили для свого господарства ви хотіли би мати запас потужності за привабливою ціною, радимо звернути увагу на цю новинку.

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Бокове натягування ланцюга
Бокове натягування ланцюга
Антивібраційна система
Антивібраційна система
Попередній обігрів карбюратора
Попередній обігрів карбюратора

Технічні характеристики

Довжина шини35 см
Робочий об’єм35,2 см³
Потужність1,6 кВт
Вага4,4 кг 1)
Співвідношення потужності до ваги2,8 кг/кВт

Обслуговування та поради