19 889,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Примітка

Універсальна мотопила потужністю 2,6 кВт

Бензинова бензопила STIHL MS 271 оснащена двигуном STIHL 2-MIX потужністю 2,6 кВт (3,5 к.с.). Екологічно чистий та економний двигун 2-MIX, фільтрувальна система з продовженим ресурсом роботи, байонетний замок кришок баків для зручного заправлення. Єдина цільна кришка корпусу бензопили STIHL MS 271 забезпечить швидкий доступ до повітряного фільтру та свічки запалювання. Одноважільне керування спрощує роботу, оскільки всі основні функції завжди доступні правою рукою, і вона завжди може залишатися на ручці. Система фільтрування з попереднім очищенням повітря  подовжує в декілька разів робочий ресурс фільтру та інтервали між його чисткою та заміною в порівнянні зі стандартними фільтрувальними системами. Великі частинки бруду в першу чергу не потрапляють до фільтра, тому чистити його потрібно рідше.


Для сільського господарства, будівництва та садівництва


Фермери, садівники, комунальні підприємства знайдуть у бензопилі STIHL MS 271 ефективного помічника для своєї роботи. Вона ідеально підходить для заготівлі дров, а також для будівництва з деревини. Для догляду за ландшафтом MS 271 - це бензопила, за допомогою якої ви зможете ефективно виконати поставлені завдання.

MS 271

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Компенсатор
Компенсатор
Бокове натягування ланцюга
Бокове натягування ланцюга
Антивібраційна система
Антивібраційна система

Технічні характеристики

Довжина шини40 см
Робочий об’єм50,2 см³
Потужність2,6 кВт
Вага5,6 кг 1)
Співвідношення потужності до ваги2,2 кг/кВт

Обслуговування та поради