33 239,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Примітка

Інноваційний кущоріз 2,4 кВт із оснащенням класу "комфорт"

НОВИНКА. ВЖЕ У ПРОДАЖУ



Міцний та потужний 2,4 кВт кущоріз FS 491 C-EM для професійних робіт у сільському, комунальному та лісовому господарствах під час розчищення території від трави, заростей та молодої порослі.

Із 4-точковою антивібраційною системою STIHL, системою легкого запуску STIHL ErgoStart, багатофункційною ручкою, дворучною рукояткою, що регулюється за допомогою гвинта "баранця", економним двигуном  2-МIX. Серійно зі спрощеним запуском, кнопкою "стоп" із самоповерненням та системою електронного керування двигуном STIHL М-Tronic. В комплекті з універсальним ранцевим ременем ADVANCE PLUS.

 



Високу продуктивність косіння забезпечує збільшений діаметр косіння до Ø 520мм. Низький рівень вібрації. Міцна конструкція. Комфортний запуск та знижені витрати. Ідеальний інструмент для тривалого косіння на великих територіях.

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Ручний паливний насос
Ручний паливний насос (праймер)
Антивібраційна система
Антивібраційна система
STIHL M-Tronic
STIHL M-Tronic

Технічні характеристики

Робочий об’єм51,6 см³
Потужність2,4 кВт
Вага9,3 кг 1)
Рівень акустичного тиску102 дБ (A) 2)
Рівень акустичного тиску101 дБ (A) 2)

Обслуговування та поради