13 499,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Примітка

Акумуляторні ножиці для живоплоту HSA 100: Точне підстригання та обрізка для догляду за великими живоплотами

Акумуляторні ножиці STIHL HSA 100 пропонують ефективну підтримку в садівництві та ландшафтному дизайні, а також муніципалітетів для ефективного та зручного зрізання великих живоплотів у чутливих до шуму зонах і для стрижки. STIHL HSA 100 – це дуже потужний тример для живої огорожі з EC-двигуном, що не потребує обслуговування. Мотор живиться від літій-іонних акумуляторів системи STIHL AP. Він завжди забезпечує потужність навіть під навантаженням, навіть під час зрізання товстіших гілок. Двостороннє ріжуче лезо забезпечує точні зрізи. Якщо стійкі гілки блокують систему ножів, ви можете швидко продовжити роботу, змінивши напрямок обертання.


Натиснувши кнопку, ви можете повернути багатофункціональну ручку на 90° ліворуч і праворуч і за допомогою STIHL HSA 100 особливо ергономічно ріжеться в різних напрямках, наприклад, для бічних або верхніх різів. Таким чином ви можете легко керувати ножицями для живоплоту як правою, так і лівою рукою. Дугова ручка також забезпечує легку роботу з ножицями для живоплоту. Антивібраційна система STIHL зменшує вібрацію двигуна і, таким чином, захищає ваші м’язи та суглоби протягом тривалих періодів роботи.



  • Леза довжиною 60см

  • Безщітковий ЕС-двигун

  • Поворотна ручка керування


Нагвинчений кожух зменшує вібрацію. ризик контакту з ріжучими ножами та забезпечує безпечну роботу з HSA 100 від STIHL. Під час різання близько до землі або біля стіни ріжучий набір захищено від зносу за допомогою пригвинченої направляючої захисту.


Акумуляторні кущорізи HSA 100 мають довжина стрижки 60 см


Усі акумуляторні інструменти в системі STIHL AP призначені для професійного застосування та щоденного використання, навіть за несприятливих погодних умов. Тому вони випробували захист від бризок води. Ефективність доведена вимогливими внутрішніми випробуваннями. Випробування бризками води базується, серед іншого, на стандарті IPX4.

Технічні характеристики

Довжина різки60 см 1)
Номінальна напруга36 В
Вага3,7 кг
76 дБ (A)
Рівень звукової потужності84 дБ (A) 2)

Обслуговування та поради