Підмітальні пристрої

FilterIconФільтри

Категорія користувачів
Тип приводу
Ціна
2 з 2 товарів

Приладдя та аксесуари

ПІДМІТАЛЬНІ МАШИНИ STIHL ДЛЯ ЕФЕКТИВНОГО ПРИБИРАННЯ.


Віники та ручні щітки залишилися вчорашнім днем: з практичними підмітальними машинами STIHL Ви заощадите багато часу та забезпечите чистоту як вдома, так і на роботі.


ЕФЕКТИВНЕ ПРИБИРАННЯ ДОРІЖОК І ПІДЛОГИ ЗА ДОПОМОГОЮ ПІДМІТАЛЬНИХ МАШИН
За допомогою підмітальних пристроїв STIHL ви швидко та легко забезпечите чистоту. Завдяки нашим високоякісним машинам вам буде особливо легко підтримувати порядок на тротуарах, автостоянках та під'їзних шляхах.

 


На це є три прості причини:



  • механічне прибирання відбувається набагато швидше - в 6 разів швидше, ніж ручним віником

  • машинне прибирання більш ергономічне для вашого опорно-рухового апарату.

  • механічне прибирання менш шкідливе для вашого здоров'я, оскільки піднімається і вдихається менше пилу.


Неважливо, чи підтримуєте ви чистоту на приватній території, чи прибираєте громадські місця або заводські цехи на роботі: Підмітальні пристрої STIHL впораються з великим, дрібним, важким і навіть вологим брудом у найкоротші терміни.


ОПТИМАЛЬНИЙ ПРИСТРІЙ ДЛЯ БУДЬ-ЯКОЇ ЦІЛІ


У приватному секторі, а також у невеликих майстернях найкращим рішенням є компактна підмітальна машина: для цього ми пропонуємо підмітальні машини, які добре підходять для прибирання площ до 300 квадратних метрів. Вони особливо легкі і тому легко транспортуються. Зносостійка нейлонова щетина підходить для використання всередині і зовні приміщень, а завдяки виступаючим збоку щіткам і тримачам для щетини можна прибирати також на стінах і бордюрах. Якщо ви відповідаєте за чистоту в громадських місцях, на спортивних майданчиках, у виставкових або концертних залах, краще вибрати більшу модель для прибирання площ до 1 500 квадратних метрів. Оснащений більшим контейнером для збору бруду і збільшеною шириною підмітання, він відповідає всім професійним вимогам. Після завершення роботи підмітальну машину можна легко зберігати на боці, щоб заощадити місце.


ДОДАТКОВА ПОТУЖНІСТЬ З АКУМУЛЯТОРНИМ ПІДМІТАЛЬНИМ ПРИСТРОЄМ


З нашою підмітальною машиною з акумуляторною батареєю ви можете працювати на повну потужність, але без шкідливих викидів і сильного шуму. Вона поєднує в собі переваги професійної підмітальної машини з живленням від акумулятора STIHL. Ви можете використовувати потужність електродвигуна до 210 хвилин за один раз для прибирання площі до 2 000 квадратних метрів. Нашою топовою моделлю легко керувати в будь-якій ситуації, і вона зберігає ваші сили навіть під час тривалого прибирання. Це стало можливим завдяки ергономічній ручці, яку можна комфортно відрегулювати під зріст користувача.


ПІДМІТАЛЬНІ МАШИНИ, ПРОДУМАНІ ДО ДРІБНИЦЬ


Всі наші підмітальні машини вражають перевіреною якістю STIHL та інноваційними технологіями, які допомагають вам щодня досягати успіху. Наприклад, система підмітання STIHL MultiClean гарантує, що підмітальна машина впорається з будь-яким брудом. Обертові дискові щітки не залишають жодного сліду, коли ви працюєте з ручним підмітальним пристроєм. Навіть велике сміття, мокре листя і навіть бляшанки з-під напоїв або ПЕТ-пляшки надійно потрапляють у сміттєвий бак. З підмітальною системою MultiClean PLUS з додатковим підмітальним валиком ви без проблем впораєтеся навіть з найдрібнішим пилом. У професійних моделях додаткова ущільнювальна стрічка по всьому периметру та два поролонові повітряні фільтри запобігають потраплянню навіть найдрібніших частинок з контейнера для сміття.


Завдяки центральному налаштуванню висоти підмітальні пристрої STIHL можна пристосувати до різних поверхонь. Щітки, що виступають збоку, та щетинний тримач гарантують, що навіть безпосередньо на стінах, виступах або бордюрах все буде чистим, а грубий бруд не матиме жодного шансу. Це забезпечується, зокрема, зносостійкими нейлоновими щітками, на які ми гарантуємо 4-річний термін служби. Підтримати та продовжити довговічність інструментів можна за допомогою регулярного догляду за допомогою силіконового спрею STIHL. Нанесіть спрей приблизно через десять годин роботи, щоб забезпечити легку роботу з мінімальним зносом.


Зверніть увагу: Силіконовий спрей STIHL навмисно залишає синій колір. Це слугує видимим доказом того, що не використовувалися інші засоби, і гарантує, що редуктор підмітальної машини не піддавався впливу мастила або оливи.