17 679,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Газонокосарка бензинова з 1-ходовим приводом коліс

Бензинова газонокосарка STIHL RM 448 TX полегшує швидке та ефективне обслуговування, особливо на газонах середнього розміру. Завдяки своїй ширині різання 46 см та центральному регулюванню висоти різа за шість кроків від 25 до 75 мм, це ідеальний помічник для вашого садівництва. Крім того, модель має продумані деталі: її супер м’яка ручка забезпечує комфортне керування, а 55-літровий травозбірник полегшує садівництво. Він складний і пропонує інтегрований індикатор рівня заповнення. RM 448 TX оснащений потужним мотором та колісним приводом - ідеально, якщо ви хочете рухатися швидко та без зусиль під час скошування трави. Завдяки правильному набору мульчування в якості аксесуару, ця бензинова газонокосарка також може бути перетворена на багатокосарку.
RM 443.1 TX

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Регульована ручка
Регульована ручка
Двигун із системою легкого запуску
Двигун із системою легкого запуску
Центральне налаштування висоти скошування
Центральне налаштування висоти скошування

Технічні характеристики

Площа газонудо 1200 м²
Ширина скошування46 см
Висота скошування25 - 75 мм
Регулювання висоти скошування6-ступеневе (центральне)
Об’єм кошика для трави55 l

Обслуговування та поради