2 124,21 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Пасок з лямками для кріплення кишені з акумулятором: Для зменшення навантаження на руки

Längere Arbeitseinsätze in der Garten- und Landschaftspflege können Muskeln und Gelenke belasten. Der STIHL Akku-Gürtel mit Traggurt bietet hier willkommene Abhilfe. Seine durchdachte und ergonomische Bauweise verteilt das Gewicht auf Hüfte und Schultern. Zusätzlich könnnen Sie am Gurt die Zubehörtasche für den Akku-Gürtel befestigen, der es Ihnen ermöglicht, einen weiteren Akku aus dem AP-System oder anderes Zubehör mitzunehmen. Darüber hinaus bietet der STIHL Akku-Gürtel die Möglichkeit, direkt das STIHL Anlagepolster zu befestigen. So nutzen Sie noch einfacher und komfortabler passende STIHL Geräte wie zum Beispiel Akku-Motorsensen oder Akku-Blasgeräte.

Die Energieübertragung zum Akku-Gerät erfolgt in Kombination mit weiterem Zubehör: z. B. über die STIHL Gürteltasche AP mit Anschlussleitung für Geräte mit Buchse oder mit dem STIHL Adapter AP für Geräte mit Akku-Schacht. Das Gesamtgewicht in der Hand wird verringert und entlastet Sie so bei der Arbeit, da Rücken und Arme geschont werden.

Sie können den STIHL Akku-Gürtel mit Traggurt bequem und einfach individuell einstellen und haben immer ein angenehmes Tragegefühl.



Тривала робота під час догляду за садом чи ландшафтом може призвести до перенапруження м'язів і суглобів. Пояс для акумулятора STIHL з ременем для перенесення забезпечує довгоочікуване полегшення. Його продумана та ергономічна конструкція розподіляє навантаження на стегна та плечі. Крім того, на ремінь можна прикріпити сумку для аксесуарів, що дозволить взяти з собою ще один акумулятор з системи AP або інше приладдя. Крім того, на ремінь для акумулятора STIHL можна прикріпити безпосередньо насадку STIHL. Це робить використання відповідних інструментів STIHL, таких як акумуляторні кущорізи або акумуляторні повітродувки, ще простішим і комфортнішим. Передача енергії на акумуляторний інструмент здійснюється в комбінації з іншими аксесуарами: наприклад, через поясний чохол STIHL AP зі з'єднувальним кабелем для інструментів з розеткою або за допомогою адаптера STIHL AP для інструментів з гніздом для акумулятора. Загальна вага в руці зменшується, що полегшує роботу, оскільки спина та руки захищені. Поясний акумуляторний ремінь STIHL з ременем для перенесення можна легко та зручно відрегулювати відповідно до індивідуальних потреб і завжди відчувати себе комфортно під час перенесення.

Обслуговування та поради