Куртки робочі

FilterIconФільтри

Приладдя та аксесуари


ВІД КУРТКИ ДЛЯ РОБОТИ В ЛІСІ  ДО ТЕРМООДЯГУ


Зручна куртка із вставками сигнального кольору та термо-білизною STIHL створять комфортний мікроклімат під час щоденної роботи в лісі: зносостійкі високотехнологічні матеріали забезпечують не тільки необхідний захист від травмування, але й високий рівень комфорту при носінні.



КУРТКИ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ЛІСУ НА ВСІ ВИПАДКИ ЖИТТЯ


Використовуючи бензопили, мотокоси або кущорізи для професійних або приватних цілей, важливо захистити себе відповідним робочим одягом. Щоб забезпечити не тільки захист, але й робочий комфорт, ми пропонуємо функціональний одяг, наприклад, термо-штани чи сорочки, які допомагають швидко відводити піт назовні. Ознайомитись із нашим асортиментом одягу для індивідуального захисту ви можете в офіційного дилера або на сторінках цього сайту.



КОМФОРТ ТА ЗАХИСТ


Ексклюзивні деталі крою та спеціально розроблені матеріали відрізняють наш захисний одяг. Наприклад, міцні високотехнологічні волокна. Вони забезпечують високий захист від травм, води, вітру і холоду, при цьому властивість тканини «дихати» залишається на потрібному рівні. Як би сильно Ви не були одягнені, в захисному одязі STIHL клімат для Вашого тіла залишається максимально комфортним.



Ексклюзивно розроблені вставки забезпечують добрий захист навіть у дуже легких костюмах. Щоб Ви могли повністю покластися на якість STIHL, наша продукція проходить сувору перевірку як внутрішніми стандартами, так і постійними інспекціями сертифікованими Європейськими інститутами. Усе це підкріплюється тісною взаємодією з нашими давніми постачальниками й регулярним проведенням аудитів на їхніх виробництвах. Високий відсоток флуоресцентних помаранчевих вставок і світловідбивальних елементів гарантують, що вас буде помітно навіть в умовах поганого освітлення. Верхній шар тканин забезпечує підвищений рівень захисту від ультрафіолетового випромінювання.



КУРТКИ ДЛЯ КОМФОРТНОЇ РОБОТИ В ЛІСІ


У нашому робочому одязі приховано багато продуманих практичних рішень, які враховують вимоги користувачів у всьому світі. Це, наприклад, індивідуальне налаштування вентиляційних отворів, для забезпечення найкращого захисту від вологи, чи спеціальна
зміцнена тканина в місцях, що піддаються особливим навантаженням, таким як коліна та лікті.



КОМФОРТ НОСІННЯ, ЗАХИСТ ТА ДОГЛЯД


Захисний одяг STIHL можна прати навіть при 60 градусах і віджимати у режимі 400 оборотів/хв. Таким чином легше видалити стійкі забруднення, наприклад, від смоли.
Для того, щоб наш одяг було не лише легко прати, але й комфортно носити, ми випробовуємо його в різноманітних тестах. Особливу увагу ми звертаємо на комфорт і свободу рухів завдяки еластичним тканинам та вставкам, зручному крою, поясам та манжетам. Відібрані тканини забезпечують дуже високий захист від ультрафіолетових променів. Матеріали, що обираються для захисного одягу, мають сертифікати міжнародної системи сертифікації текстильних
матеріалів Oeko-Tex® Standard 100 та створюють комфортний мікроклімат для Вашого тіла.