Захист обличчя / Навушники / Шоломи

Приладдя та аксесуари

ЗАХИСНІ ШОЛОМИ, ЗАХИСТ ОБЛИЧЧЯ ТА СЛУХУ


Захисний шолом або захист обличчя та слуху необхідні для багатьох видів робіт. У нас є широкий асортимент продукції для вашої безпеки.


ЗАХИСНІ ШОЛОМИ, ЕКРАНИ ТА НАВУШНИКИ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ І ЛЮБИТЕЛІВ.


Захист голови рекомендується, а часто є обов'язковим для багатьох видів робіт з мотоінструментами. Захист голови має кілька аспектів: Міцні шоломи захищають голову від падаючих гілок, сучків або предметів. Захист обличчя допомагає запобігти травмам обличчя від трісок або каміння, що відлітають. Навушники особливо рекомендується при роботі з бензиновим обладнанням. Як правило, при роботі з усіма інструментами STIHL ми рекомендуємо використовувати засоби індивідуального захисту, зазначені в інструкції з експлуатації. Залежно від застосування, до них відносяться захисні окуляри, засоби захисту органів слуху, захисна каска та багато іншого.


КОМПЛЕКСНИЙ ЗАХИСТ З ШОЛОМОМ ДЛЯ РОБОТИ В ЛІСІ


Шолом лісівника забезпечує комплексний захист голови. Тому він завжди складається з пластикового шолома в комплекті із навушниками та екраном для обличчя. Таким чином, захисний шолом для лісівників забезпечує захист всієї області голови. Це значно мінімізує ризик отримання травм під час лісозаготівельних робіт.


Наші шоломи максимально легкі, але при цьому дуже міцні, тому їх зручно носити. Екран захищає від трісок, що відлітають, як це може статися під час розпилювання. Він складається з прозорого пластикового екрану, міцної дротяної сітки або тонкої нейлонової тканини. Тканий захисний щиток менш чутливий, ніж екран, який більш схильний до подряпин. Акрилове скло, з іншого боку, може служити хорошим захистом від бризок. Наші лісові каски мають захист слуху, який захищає ваші вуха від шкідливих шумових викидів.


ЗАХИСТ СЛУХУ ПРИ ВИСОКИХ РІВНЯХ ШУМУ


Щоб забезпечити надійний захист слуху від неприємного шуму, рекомендується використовувати навушники під час роботи з певними моторизованими пристроями. Ви можете дізнатися, чи рекомендується захист слуху для вашої машини, звернувшись до інструкції з експлуатації. У будь-якому випадку, роботодавці зобов'язані забезпечити своїх працівників відповідними засобами захисту слуху, як тільки рівень шуму досягне 85 дБ(А). Необхідно дотримуватися вимог безпеки європейського стандарту EN 352.
Ми пропонуємо широкий асортимент засобів захисту слуху для роботи з моторизованим обладнанням, таким як ланцюгова пила або бензоріз. Тут звукоізоляція вказана відповідно до стандарту EN 352 для трьох частотних діапазонів: (H) означає високі, (M) - середні та (L) - низькі частоти. Значення ослаблення, подане як SNR, описує різницю між фактичною гучністю і гучністю, що досягається за допомогою засобів захисту слуху і досягає барабанної перетинки.