Приладдя для гілкорізу / садових секаторів / пилок для гілок

Приладдя та аксесуари

ВІДПОВІДНЕ ПРИЛАДДЯ ДЛЯ ВИСОКОЯКІСНИХ ІНСТРУМЕНТІВ


Якщо ви виконуєте роботи з догляду за деревами в садівництві та ландшафтному дизайні або регулярно обрізаєте рослини у власному саду, ви, безсумнівно, любите користуватися високоякісними ручними інструментами. Адже секатори, гілкорізи або ручні пилки STIHL надійно гарантують ефективне виконання робіт з обрізки. У нас Ви знайдете ручний інструмент для всіх сфер застосування, який оптимально підійде до товщини або характеру матеріалу, що розрізається. Крім того, ми пропонуємо різноманітне приладдя для секаторів, гілкорізів, та пилок для гілок, за допомогою якого Ви зможете підтримувати інструмент в ідеальному стані та зручно зберігати його, а також збільшувати зону досяжності під час роботи.


ЗАТОЧУВАННЯ САДОВИХ НОЖИЦЬ І СЕКАТОРІВ


Наші професійні садові ножиці та секатори гострі як бритва. Але при інтенсивному використанні навіть найкращих ножиць настає час, коли лезо вже не діє зі звичною гостротою. І тут ми також раді допомогти вам у вашій роботі.


За допомогою правильного приладдя для садових ножиць / сучкорізів / пилок для обрізки ви зможете в найкоротші терміни знову працювати з рослинами чисто і дбайливо.  Для цього ми рекомендуємо, наприклад, наш точильний камінь, за допомогою якого ви зможете повернути звичну гостроту не тільки гілкорізу, секаторам і ножицям для живоплоту, а й культиваторним серпам, секаторам і сокирам. Усього за два етапи, які ви швидко освоїте, трохи потренувавшись. Спочатку використовуйте грубозернисту сторону, щоб зачистити всі зазубрини та зазубрини, а потім використовуйте більш тонку сторону точильного інструменту, щоб надати ріжучій кромці завершального штриху.  Найкраще завжди використовувати невелику кількість води або олії, щоб заточка проходила гладко і чисто. Якщо у вас багато різних ріжучих інструментів, вам варто скористатися нашим сучасним, ергономічним точильним інструментом 3-в-1. За допомогою цього інструменту ви можете заточувати сокири та ножі так само ефективно, як і сучкорізи.