Каністри / Системи заправки

FilterIconФільтри

Бензинова каністра
Каністри для бензинуКаністри / Системи заправки
від
300,94 ₴
Система заправки STIHL для паливних сумішей
Система заправки для паливної сумішіКаністри / Системи заправки
387,45 ₴
Система заправки STIHL для ланцюгового мастила
Система заправки для ланцюгового мастилаКаністри / Системи заправки
413,28 ₴
Тримач системи заправки на комбі-каністрі
Тримач для системи заправки на комбі-каністріКаністри / Системи заправки
69,70 ₴
Тримач для зберігання відкруток, напилків
Тримач ручного інструменту, для комбі-каністриКаністри / Системи заправки
67,24 ₴
Комбі-каністра, оранжева (див. ілюстрацію).
Комбінована каністра, помаранчева, 3л/1,5лКаністри / Системи заправки
759,32 ₴
Комбінована каністра, оранжева
Комбінована каністра «Профі», помаранчеваКаністри / Системи заправки
1 662,14 ₴
Комбінована каністра, оранжева, стандартна
Комбінована каністра «Стандарт», помаранчеваКаністри / Системи заправки
1 292,32 ₴
Комбінована каністра, прозора
Комбінована каністра «Стандарт», білаКаністри / Системи заправки
1 292,32 ₴
Мірна лійка, 500 мл
Мірні ємності для приготування паливної сумішіКаністри / Системи заправки
від
34,85 ₴
Пляшка для змішування паливної суміші, 1л
Пляшка для змішування паливної суміші, 1лКаністри / Системи заправки
174,66 ₴
11 з 11 товарів

Приладдя та аксесуари

За допомогою каністр і заправних систем STIHL ви можете заправляти свої мотоінструмент чисто і зручно. Таким чином, ви завжди можете бути впевнені, що під час заправки бак не буде переповнений.


КАНІСТРИ ДЛЯ БЕНЗИНУ STIHL: НАДІЙНІ ТА ПРАКТИЧНІ


STIHL пропонує широкий асортимент каністр і заправних систем, щоб ви могли безпечно заправляти та зливати бензиновий інструмент. Каністри для бензину STIHL підходять не тільки для зберігання палива, але й для транспортування його до місця використання. Різноманітні системи заправки допомагають уникнути проливання палива та мастила, а також переповнення бака бензинового інструменту.


КАНІСТРИ ДЛЯ БЕНЗИНУ АБО КОМБІНОВАНІ?


Каністри для бензину від STIHL доступні в різних розмірах. Завдяки зливному патрубку, який входить до комплекту каністри, ви гарантуєте безпечне потрапляння бензину в бак машини.


Завдяки комбінованій каністрі для пального та ланцюгового мастила ви чудово оснащені для роботи в саду та лісі - цілий рік. Каністра поєднує в собі більшу ємність для пального та меншу ємність для мастила для ланцюга. Залежно від того, скільки пального та мастила для ланцюгів ви використовуєте, каністри доступні з різною ємністю.


Комбіновані каністри доступні не тільки в різних розмірах, але й у різних конфігураціях. Хоча трубки з носиком входять до комплекту кожного обладнання, ви можете вибрати каністру з кришками, захищеними від дітей. Щоб ви завжди могли легко знайти інструменти та систему наповнення безпосередньо на каністрі, існують подвійні каністри, які оснащені двома практичними і простими в установці сагайдаками. Готуєте суміш самостійно? Залежно від необхідної кількості виберіть відповідний мірний стаканчик STIHL для приготування паливної суміші. Вони підходять для змішування до 5 літрів або до 25 літрів пального, яке потім можна зберігати в каністрі STIHL. Для невеликих кількостей палива до одного літра використовуйте зручну пляшку для змішування та заправки паливних сумішей.


ЗАПРАВНІ СИСТЕМИ STIHL: БЕЗПЕЧНО ЗАПРАВЛЯЙТЕ ПАЛИВО ТА МАСТИЛО


Щоб при заправці палива та ланцюгового мастила в паливний або комбінований бак нічого не сталося, використовуйте системи заправки STIHL для палива та ланцюгового мастила. Завдяки цьому паливо та мастило не розливаються. Крім того, система заправки запобігає випадковому переповненню бака. Відтепер заправка, переливання та дозування більше не є для Вас делікатною справою, а виконується чисто та безпечно. Всі каністри, а також системи заправки можна придбати у офіційного дилера STIHL, скориставшись зручним сервісом онлайн резервування на нашому сайті.


ПІДГОТОВКА ЕЛЕКТРОІНСТРУМЕНТУ STIHL ДО ЗИМИ


Перед зимовими канікулами необхідно злити паливо з баків бензинових інструментів. Це допоможе уникнути проблем із запуском інструменту навесні. Злийте пальне в герметичну каністру STIHL. Щоб видалити останню краплю пального з машини, дайте їй попрацювати на холостому ходу, поки воно не вичерпається самостійно. Чому це необхідно? Бак і впускні шланги порожні, і чутливі дрібні деталі карбюратора не злипаються. Зрештою, це подовжить термін служби вашої машини.


У той час як бензиновий бак слід спорожняти перед тривалою зупинкою, ви повинні заповнити бак для мастила для ланцюга на пилах якомога повніше і переконатися, що масляний бак вашої газонокосарки заповнений правильно.