Приладдя для комбі та мульти системи

FilterIconФільтри

Категорія користувачів
Тип приводу
16 з 16 товарів

Приладдя та аксесуари

ПРАЦЮЙТЕ ЩЕ ГНУЧКІШЕ ЗАВДЯКИ ПРАКТИЧНОМУ ПРИЛАДДЮ

Приладдя для STIHL KombiSystem та MultiSystem дозволяє розширити можливості наших багатофункціональних інструментів - і зробити вашу роботу ще зручнішою в майбутньому.

ПРИЛАДДЯ ДЛЯ КОМБІСИСТЕМИ ТА МУЛЬТИСИСТЕМИ ЗАБЕЗПЕЧУЄ ВИСОКУ ГНУЧКІСТЬ

З системами STIHL KombiSystem та MultiSystem у Вас під рукою багато хороших інструментів в одному пристрої. Ви можете в найкоротші терміни перетворити мотоблок на підмітальну машину, а кущоріз - на повітродувку для листя. Відповідне приладдя для систем STIHL KombiSystem та MultiSystem ще більше полегшує Вашу роботу. Ми пропонуємо різноманітні подовжувачі валів, м'яку систему підтримки спини, практичне шасі та багато іншого. Просто подивіться на наші продумані аксесуари у вільний час і переконайтеся самі, як можна зробити свій бензиновий або акумуляторний комбінований інструмент ще більш універсальним. Ви можете замовити приладдя безпосередньо в інтернет-магазині STIHL і зручно доставити його до місця призначення.

БІЛЬШИЙ РАДІУС ДІЇ, ТОЧНІША РОБОТА

За допомогою алюмінієвих, сталевих або карбонових подовжувачів для комбінованого гілкоріза та комбінованого кущоріза ви можете збільшити радіус дії до 1 м. Просто прикріпіть телескопічні штанги в потрібному місці, і ви зможете без зусиль дістатися до кутів живоплоту або гілок біля крони дерева.

Якщо ви хочете ще краще адаптувати свій садовий комбінований інструмент до умов роботи, наш розумний кутовий редуктор - ідеальне рішення. Він дозволяє легко робити горизонтальні зрізи на високих живоплотах або виконувати особливо точне обрізання гілок. А щоб запобігти пошкодженню інструменту під час роботи, наприклад, при роботі впритул до стін або землі, ми пропонуємо наш захисний кожух. Він ефективно захищає наконечник ріжучого інструменту від пошкоджень і зменшує знос.

ПРАЦЮЙТЕ ЕРГОНОМІЧНО, ТРАНСПОРТУЙТЕ БЕЗПЕЧНО

Для особливо тривалих і складних робіт по догляду за живоплотом і деревами ми рекомендуємо нашу систему для перенесення на спині, в якій ви можете зручно закріпити свій бензиновий комбінований інструмент і відрегулювати його відповідно до ваших розмірів. Завдяки цьому вага пристрою рівномірно розподіляється по всьому тілу, захищаючи спину та суглоби. Наша сумка для перенесення дозволяє зробити те ж саме після роботи. Ви можете компактно і безпечно зберігати модель KombiMotor з ручкою, що обертається, включаючи різні інструменти KombiTools. Це особливо корисно при регулярній зміні робочих місць, а також якщо ви хочете зберігати свої інструменти в безпечному місці.

БАГАТОМОТОРНЕ ПРИЛАДДЯ: БІЛЬШЕ МАНЕВРЕНОСТІ ТА ГЛИБИНИ

Спеціально для наших MultiMotors ми розробили шасі, яке допоможе вам підмітати, чистити та прибирати, серед іншого. Колеса з плавним ходом, які можна легко приєднати до двигуна, дозволяють без зусиль піднімати машину під час роботи. Це дозволяє впевнено маневрувати мультисистемою навіть на нерівних поверхнях і завжди мати достатню маневреність навіть у невеликих приміщеннях.

Поворотний культиватор мультиінструменту дозволяє рекультивувати та розпушувати земляні та суглинисті ґрунти. Якщо ви хочете розрівняти піщані ґрунти або витягнути рядки для посадки, ви можете використовувати подрібнювач ґрунту. У цих завданнях вам також допоможе шпора для мотики, яка змінює робочу глибину і швидкість обробітку ґрунту, злегка піднімаючи або вдавлюючи глибше. Залежно від ваших вимог, ви можете вказати, наскільки глибоко ви хочете, щоб ножі культиватора заглиблювалися в ґрунт перед початком роботи. А якщо ви маєте справу з особливо твердим ґрунтом, ви можете чинити більший тиск за допомогою додаткових вантажів, щоб полегшити виконання земляних робіт. Відповідне приладдя для систем STIHL KombiSystem / MultiSystem можна замовити безпосередньо в магазині офіційного дилера STIHL.