Захисні окуляри

Приладдя та аксесуари

Якісні захисні окуляри не тільки захищають очі від травм, але й вражають своєю зручною посадкою та малою вагою.


ВИСОКОЯКІСНІ ЗАХИСНІ ОКУЛЯРИ STIHL


Під час роботи з мотопилами, мотокосами та іншим мотоінструментом захисні окуляри забезпечують надійний захист очей. Тріска, дрібні камінці або пил, що здіймається в повітря, можуть легко потрапити в очі. Тому захисні окуляри рекомендуються як частина вашого індивідуального захисного спорядження.


ПРАВИЛЬНИЙ ЗАХИСТ ОЧЕЙ


Наш вибір захисних окулярів охоплює широкий спектр застосувань і вимог завдяки серіям FUNCTION, DYNAMIC і ADVANCE. У багатьох моделях ви можете вибирати між прозорими і затемненими лінзами. Прозорі лінзи слід використовувати як класичні захисні окуляри в умовах низької освітленості. Тонована версія розроблена як сонцезахисні окуляри для роботи при особливо сильному сонячному світлі. Для складних умов освітлення ми пропонуємо додаткові відтінки лінз. Лінзи жовтого, оранжевого і червоного кольорів забезпечують краще сприйняття контрасту в складних умовах освітлення.


Для якого застосування потрібен відтінок лінз? Окуляри з жовтими лінзами сприяють яскравішому сприйняттю навколишнього середовища і кращому просторовому зору. Вони є оптимальним вибором в умовах затуманеної або недостатньої видимості. Помаранчевий колір має контрастний ефект, особливо в зеленому оточенні, і, відповідно, забезпечує хороший зір у затінених місцях. У версії з червоними лінзами захисні окуляри особливо підходять для роботи з лазерами.


ЗАХИСНІ ОКУЛЯРИ ІЗ ЗАХИСТОМ ВІД УЛЬТРАФІОЛЕТУ


Але наші високоякісні захисні окуляри здатні на більше. Багато з них поглинають 100% шкідливого ультрафіолетового випромінювання, мають стійкість до подряпин і запотівання, а також забезпечують зображення без спотворень для запобігання втоми очей.


Наші захисні окуляри також добре продумані з точки зору ергономіки. Деякі моделі мають регульовані дужки, щоб ви могли пристосувати окуляри до форми вашої голови. Крім того, деякі мають бічний захист і м'які заушники. Це забезпечує збільшене поле зору і поліпшене зчеплення з поверхнею.


Ми також звертаємо увагу на невелику вагу. Легкий, спортивний крій гарантує, що вибрані моделі малопомітні навіть під час кількагодинної роботи, а також популярні для занять спортом на дозвіллі.


ЦІ МОДЕЛІ ПІДХОДЯТЬ ДЛЯ ТИХ, ХТО НОСИТЬ ОКУЛЯРИ


У нашому асортименті користувачі окулярів знайдуть захисні окуляри, які можна носити поверх звичайних окулярів. Окуляри для носіння над очима характеризуються високим комфортом носіння завдяки щільно прилеглим, гнучким м'яким заушникам. Це забезпечує хорошу фіксацію, навіть якщо ви носите захисні окуляри поверх звичайних окулярів. Крім того, існують моделі, які також підходять для тих, хто носить окуляри, але їх можна носити регулярно.