Моторне та ланцюгове мастило

Приладдя та аксесуари

Щоб інструменти STIHL працювали бездоганно протягом багатьох років, ми постійно вдосконалюємо наші високоякісні мастила для двигунів і ланцюгів. Тому вони оптимально адаптовані до експлуатаційних вимог інструментів STIHL.



Мастило для двигунів STIHL: ДЛЯ ТРИВАЛОГО РЕСУРСУ РОБОТИ


Чи то мотопила, кущоріз або бензоріз: техніка STIHL - це найвища якість, інноваційні технології та продуктивність. Щоб інструмент STIHL працював якомога довше, завжди використовуйте мастила, які мають найвищу змащувальну здатність і чистоту. Розроблені нами мастильні матеріали пройшли хімічні, механічні та практичні випробування й оптимально пристосовані до інструментів та гарнітури STIHL. Це означає, що Ваша бензопила або кущоріз будуть працювати з першої секунди, навіть після тривалого використання. Серед нашого асортименту паливно-мастильних матеріалів ви знайдете великий вибір моторного мастила, ланцюгового мастила та інші змащувальні матеріали.



ВЛАСТИВОСТІ МОТОРНОГО МАСТИЛА STIHL


Високоякісні моторні мастила STIHL розроблені спеціально для двигунів STIHL. Вони забезпечують змащування, захист від зносу та низький рівень закоксовування, а також підтримують продуктивність 2-тактового двигуна. Моторні мастила STIHL змішуються у співвідношенні 1:50.



Моторні мастила, спеціально розроблені для бензо-техніки STIHL, задовольняють найвибагливіші вимоги до захисту двигунів. Завдяки тому, що вони майже не залишають нагару під час згоряння, значно зменшується ймовірність неконтрольованого згоряння, калильного запалювання та виходу з ладу свічок запалювання. Таким чином, ви зможете насолоджуватися потужним і надійним двигуном протягом тривалого часу.



ЛАНЦЮГОВЕ МАСТИЛО ДЛЯ МЕНШОГО ЗНОШУВАННЯ


Щоб мінімізувати зношування і запобігти перегріванню ріжучої гарнітури через тертя між ланцюгом і шиною, завжди має бути достатньо мастила. Його додавання забезпечує рівномірне та ефективне змащування ріжучої гарнітури, а отже, її захист.




Всі мастила для двигунів та ланцюгів ви також знайдете на нашому сайті онлайн-замовлень STIHL Online. Резервуйте потрібні для вашого інструменту мастильні матеріали онлайн та забирайте в найближчому магазині.