Чоботи із захистом від порізів / Робоче взуття

Приладдя та аксесуари

Захисне взуття та черевики STIHL гарантують тверду ходу, надійну опору та надійний захист ніг при виконанні будь-якої роботи.


РОБОЧЕ ВЗУТТЯ: ЗАХИСТ І КОМФОРТ ДЛЯ РІЗНИХ СФЕР ЗАСТОСУВАННЯ.


Надійна опора важлива для будь-якої роботи. Але залежно від роботи, вам може знадобитися додатковий захист. Саме тому ми пропонуємо різноманітне зручне робоче взуття для різних цілей і погодних умов: від низьких черевиків до шкіряних черевиків і гумових чобіт. Вони підходять для лісового господарства, догляду за ландшафтом або вирощування фруктів, а також для приватних садів або будівництва доріг.


ЧЕРЕВИКИ ІЗ ЗАХИСТОМ ВІД ПОРІЗІВ ПРИ РОБОТІ З ЛАНЦЮГОВИМИ ПИЛАМИ


Під час роботи з ланцюговою пилкою особливо важливо забезпечити належний захист ніг. Саме тому компанія STIHL розробила спеціальні черевики із захистом від порізів. У наших черевиках для бензопил використовуються гальмівні волокна з високотехнологічних синтетичних волокон, які мають сповільнювальний ефект. Вони уповільнюють ланцюг і зупиняють його ще до того, як він повністю переріже захист від порізів. Захист від порізів поширюється на всю передню частину стопи, оскільки найбільш вразливими зонами є середня частина стопи та склепіння.


КЛАСИ ЗАХИСТУ ВІД ПОРІЗІВ У ЗАХИСНИХ ЧОБОТАХ ДЛЯ МОТОПИЛ


Захисні чоботи класу захисту 1 забезпечують безпеку різання при швидкості руху ланцюга до 20 м/с. З захисним кожухом класу захисту 2 ви захищені від травм при швидкості руху ланцюга до 24 м/с. Найчастіше нещасні випадки трапляються через контакт з ланцюгом, що обірвався. Наслідки таких нещасних випадків можна зменшити за допомогою захисних черевиків для бензопил STIHL з класом захисту 1. Однак жодне захисне взуття не може гарантувати абсолютну безпеку. Важливо знати: Наші чоботи із захистом від порізів надзвичайно зносостійкі і проходять тестування у випробувальній лабораторії на міцність та стійкість до згинання. Вони повинні витримати 100 000 згинів без розриву після стандартного проколу. Крім того, всі наші моделі захисту від порізів відповідають вимогам євростандартів DIN EN ISO 17249 та DIN EN ISO 20345.


ВСЕ РОБОЧЕ ВЗУТТЯ ЗІ СТАЛЕВИМ ПІДНОСКОМ


Усе наше захисне взуття, захисні черевики і навіть гумові чоботи мають міцні сталеві підноски, які захищають пальці ніг від падаючих предметів. Під час роботи з мотопилами, мотокосами або кущорізами під загрозою опиняються пальці ніг.


ЧЕРЕВИКИ: СТІЙКІСТЬ НА БУДЬ-ЯКІЙ МІСЦЕВОСТІ


Якщо ви працюєте на схилах або долаєте великі відстані, черевики на шнурівці - оптимальний вибір. Вони водовідштовхувальні, міцні, а натуральний матеріал запобігає появі неприємних запахів. Крім того, дихаюча внутрішня підкладка дозволяє повітрю циркулювати в середині черевика і виводить вологу назовні.  Запитуйте в офіційного дилера у Вашому місті.



Переваги наших черевиків на шнурівці з першого погляду:



  • Водовідштовхувальна шкіра

  • Дихаючі внутрішні матеріали

  • Високий комфорт при носінні (ергономічна устілка, захист гомілковостопного суглоба)

  • Високий рівень стійкості

  • Індивідуально регульована посадка

  • Можлива підошва, стійка до проколів