Робочі рукавиці

Приладдя та аксесуари

РОБОЧІ РУКАВИЦІ ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬ НАДІЙНИЙ ЗАХВАТ


Професійні рукавички захищають від травм, холоду, вологи та бруду. Для того, щоб ви були найкраще підготовлені до виконання різних завдань, ми пропонуємо вам широкий асортимент захисних рукавичок.


РОБОЧІ РУКАВИЦІ ПРИ РОБОТІ З ЕЛЕКТРОІНСТРУМЕНТАМИ


Правильно підібрані захисні рукавиці забезпечують надійну підтримку під час роботи в лісі, в саду або в майстерні. Адже в них ви зможете надійно тримати в руці бензопилу або інший інструмент STIHL.


Захисні рукавиці є обов'язковими, особливо для надійної роботи з кущорізом, мотокосою або мотоножицями. Наші захисні рукавиці серій FUNCTION, DYNAMIC і ADVANCE поєднують в собі приємний комфорт при носінні, надійний захват і безпеку. Залежно від моделі, основна увага приділяється загальному захисту, захисту від холоду або захисту від порізів. Знайти рукавиці STIHL для роботи в саду, лісі або майстерні можна у найближчого дилера STIHL.


МІЦНО ТРИМАЙТЕ БЕНЗОПИЛУ В ЗАХИСНИХ РУКАВИЦЯХ.


Під час роботи мотопилою додатковий захист від порізів є дуже важливим. Саме тому в нашому асортименті є спеціальні захисні рукавиці для роботи з ланцюговими пилами. Рукавиці повинні добре сидіти на руці, мати надійний захват і щільно прилягати до руки. В нашому асортименті ви знайдете захисні рукавиці з рівнем захисту 0 (захист до 16 м/с) та 1 (до 20 м/с).


ЗАХИСТ ПІД ЧАС РОБОТИ В САДУ ТА НА РОБОЧОМУ МІСЦІ


Особливо під час роботи з ланцюговими пилами, кущорізами та ножицями для живоплоту важливо, щоб тріски, гілки та дрібне каміння не потрапляли в рукавичку. Для цього ми пропонуємо захисні рукавички, які мають високу міцність і еластичну манжету, що підтримує зап'ястя. Дихаючі матеріали є перевагою для тривалих робочих завдань. Тому ми також пропонуємо робочі рукавички спеціально для цих цілей.


СПЕЦІАЛЬНІ РОБОЧІ РУКАВИЦІ ІЗ ЗАХИСТОМ ВІД ХОЛОДУ


Зимові робочі рукавиці захищають руки в холодну погоду. Завдяки спеціальним матеріалам моделі забезпечують високий рівень теплоізоляції і водночас хороший захват. Завдяки закритій манжеті вони добре підходять для важких робіт по дереву в осінньо-зимовий період. Завітайте до офіційного дилера STIHL, щоб придбати відповідні робочі рукавиці: захисні від порізів, робочі рукавиці для зими або рукавиці для лісового господарства.