2 647,37 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Шоломи DYNAMIC з сіткою та навушниками: відмінний комфорт і захист слуху

За допомогою шоломів STIHL DYNAMIC професіонали та приватні користувачі отримують повний комплект з захистом органів слуху, захистом обличчя та міцним корпусом шолома. За допомогою внутрішнього кріплення з 6 точками ви можете налаштувати шолом STIHL DYNAMIC під вашу форму голови. Завдяки можливості регулювання ширини, ви зручно зможете налаштувати головяну стрічку під час носіння. Для хорошої вентиляції відповідають регульовані вентиляційні відкриття в верхній частині корпусу шолома. Як додатковий аксесуар, ви можете розширити можливості шоломів STIHL DYNAMIC за допомогою захисту від дощу STIHL. Також можна додатково встановити підборідний ремінь STIHL.


Шолом DYNAMIC STIHL Ergo має захист органів слуху з коефіцієнтом ослаблення SNR 28 і використовує міцну нейлонову сітку з коефіцієнтом пропускання світла 48% в якості захисту обличчя. З варіантом шолому DYNAMIC STIHL X-Ergo ви отримуєте дуже хорошу світлопроникність 60% завдяки металевій сітці в якості захисту обличчя. Цей шолом STIHL має вбудований захист органів слуху з коефіцієнтом звукоізоляції SNR 30 і може бути додатково обладнаний вбудованими захисними окулярами. Для цього підходять всі моделі захисних окулярів STIHL LightPlus.


Наступні відомості стосуються всіх шоломів з серії DYNAMIC:



  • Матеріал корпусу шолома: ABS

  • Матеріал підкладки: Функціональний матеріал

  • EN-номер: 352, 397, 1731


Для шолому DYNAMIC Ergo (артикул: 00008880808) вказується:



  • Захист органів слуху: SNR 28 (H: 34, M: 25, L: 18)


Для шолому DYNAMIC X-Ergo (артикул: 00008880807) вказується:



  • Захист органів слуху: SNR 30 (H: 35, M: 27, L: 20)


Шоломи DYNAMIC отримали професійне відзначення KWF-Profi-Prüfzeichen від Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V.


Будь ласка, також ознайомтесь з інструкцією з безпеки.

DYNAMIC X-Ergo

Технічні деталі

Коефіцієнт звукопоглинання30 дБ
Клас H35 дБ
Клас М27 дБ
Клас L20 дБ
Внутрішнє оснащення6-Punkt

Обслуговування та поради