5 749,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Ручний акумуляторний пилосос SEA 20 SET вкл. з акумулятором та зарядним пристроєм

З практичним акумуляторним ручним пилососом STIHL SEA 20 ви можете швидко та легко очистити невеликі площі. Ручний пилосос STIHL SEA 20 працює від літій-іонного акумулятора системи STIHL AS , щоб ви могли використовувати його для очищення нескладно, бездротово та тихо. Дуже потужний ручний пилосос 10 В від STIHL є легким і ергономічним у використанні.
На зручній м’якій ручці ви можете зручно натискати кнопку запуску та тримати STIHL SEA 20 безпечно в руках. Рішення з фіксацією кнопки вмикання дозволяє безперервно працювати без необхідності утримувати кнопку увімкнення натиснутим. Безпосередньо за всмоктувальним соплом гнучка неповоротна заслінка надійно утримує всмоктуваний бруд у збірному контейнері. Легко спорожнювати та чистити контейнер. Двоступенева система фільтрації забезпечує дуже високу продуктивність фільтра, її можна легко очистити та використовувати повторно.
Не залишиться жодного буруду – універсальне застосування навіть у важкодоступних місцях завдяки різноманітним аксесуарам. У сумці для зберігання, яка також постачається з петлею для підвішування, ви можете зберігати акумуляторний ручний пилосос STIHL SEA 20, щоб заощадити простір між роботами.

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

LED-індикатор заряду
LED-індикатор заряду
Зворотний клапан
Зворотній клапан

Технічні характеристики

Вага1,1 кг
Номінальна напруга10,8 В
Номінальний струм10 A
Час роботи з акумулятором AS2до 14 хв 1)
Витрата повітря1026 л/хв

Обслуговування та поради