26 759,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Примітка

Акумуляторна ланцюгова пила MSA 300: професійна система AP

STIHL MSA 300 — перша акумуляторна пила, розроблена спеціально для професійної роботи. Повна електрична потужність 3,0 кВт перетворюється на швидкість ланцюга до 30 м/с завдяки потужному акумулятору STIHL AP 500 S, розробленому для цієї пили. Разом із пильним ланцюгом RS Pro та направляючою шиною Light 04 це забезпечує високу продуктивність різання з меншою вагою. Професіонали, які працюють із STIHL MSA 300, також вражені атмосферостійкою та міцною конструкцією.

Щоб максимально спростити технічне обслуговування та чищення акумуляторної ланцюгової пилки MSA 300, доступ до фільтра особливо простий завдяки сервісній кришці. STIHL MSA 300 — це перша пила від STIHL, яка має панель управління та оповіщення, за допомогою якої ви можете отримати всі ключові дані та інформацію про свою пилку.



Усі акумуляторні інструменти в системі STIHL AP розроблені для професійних користувачів і для повсякденного використання навіть за несприятливих погодних умов. Пристрої також мають захист від бризок води з усіх боків, що підтверджено внутрішніми тестами. Захист від бризок води STIHL MSA 300, який уже підтверджено внутрішніми випробуваннями, також сертифіковано відповідно до класу захисту IPX4.


Комфортна робота: STIHL MSA 300 C-O з датчиком масла



  • Направляюча шина Light04 + високоефективний ланцюг 23 RS Pro

  • Антивібраційна система

  • Датчик рівня ланцюгового масла

  • Продуктивність на рівні бензинових MS241/MS261*



Звалювання, обрізка гілок і розпилювання невеликих і середніх дерев: завдяки акумуляторній ланцюговій пилці MSA 300 C-O від STIHL ландшафтні дизайнери, фахівці в лісовому господарстві та муніципалітети можуть виконувати ці завдання особливо ефективно. 3 робочі програми (Eco, валяння та обрізка сучків) налаштовують пилу для відповідних застосувань. Крім того, датчик мастила постійно вимірює доступну кількість мастила для ланцюга і таким чином допомагає вам працювати ефективніше.

Примітка: ця акумуляторна ланцюгова пила може працювати лише з акумулятором STIHL AP 500 S і повним набором функцій. Використання інших акумуляторів STIHL не гарантує використання всіх функцій або максимально можливої ​​продуктивності пиляння.

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Флісовий фільтр
Флісовий фільтр
3 режими роботи
3 режими роботи
Функція плавного регулювання обертів
Функція плавного регулювання обертів

Технічні характеристики

Довжина шини40 см
Номінальна напруга36 В
Вага5,4 кг 1)
Вага системи7,34 кг
Рівень акустичного тиску93 дБ (A) 2)

Обслуговування та поради