7 999,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Примітка

Акумуляторна коса FSA 60 R із круглою ручкою

За допомогою легкої акумуляторної коси STIHL FSA 60 R ви можете косити траву або стригти краї газону, особливо вздовж живоплотів і навколо рослин або предметів. Невелика вага та хороший баланс коси також забезпечують більш тривалий період використання. Це також підтримується м’якою рукояткою з важелем перемикання передач із безступінчатим регулюванням швидкості.



Акумуляторна мотокоса стандартно постачається з косильною головкою STIHL AutoCut C 6-2.



Під час косіння навколо кущів, дерев, вздовж доріжок та парканів захисний упор запобігає пошкодженню рослин, предметів та мотокоси.Завдяки універсальній рукоятці на міцному алюмінієвому штоці коса STIHL FSA 60 R надійно тримається в руці.



Якщо ви як любитель-садівник або власник саду бажаєте швидко та легко стригти невеликі газони або підстригати краї газону, то акумуляторна мотокоса STIHL FSA 60 R – це правильний вибір . Тиха робота дозволяє працювати без захисту органів слуху навіть у чутливих до шуму зонах.

FSA 60 R

Технічні характеристики

Номінальна напруга36 В
Вага3,1 кг 1)
Рівень акустичного тиску77 дБ (A) 2)
Рівень звукової потужності91 дБ (A) 2)
Рівень вібрації вліво/вправо з пластиковим ножем3,7/2 м/с² 3)

Обслуговування та поради