5 799,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Акумуляторна повітродувка BGA 60: потужна з зручним регулюванням довжини нагнітаючої трубки

Акумуляторна повітродувка STIHL BGA 60 має особливо високу продуктивність очищення, яку ви можете використовувати оптимально контрольовано завдяки регульованій силі обдуву. Незважаючи на високу продуктивність, цей повітродувка працює тихо, тому вам не потрібно носити засоби захисту слуху. Це також дає змогу працювати поблизу будинків і в місцях, чутливих до шуму.

За допомогою акумуляторної повітродувки STIHL BGA 60 ви можете використовувати будь-яку батарею системи STIHL AK для використовувати. Рекомендуємо для роботи використовувати акумулятор STIHL AK 30. Ця повітродувка для листя має регульовану по довжині нагнітаючу трубу, яка оснащена металевим кільцем на своїй круглій насадці.



  • Сопло з налаштуванням по довжині (нова версія)

  • Металеве кільце сопла

  • Плавне регулювання потужності

  • Режим Boost




Для очищення тротуарів та інших сухих поверхонь: повітродувка BGA 60


Акумуляторна повітродувка для листя призначена для амбітних приватних користувачів BGA 60 від STIHL – це правильна підтримка, якщо ви хочете очистити вулиці, доріжки, стоянки чи інші сухі поверхні від листя, трави, паперу та іншого сміття, що випадає з повітря.


Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

EC-двигун
EC-двигун
Петелька для підвішування
Петелька для підвішування

Технічні характеристики

Номінальна напруга36 В
Вага2,3 кг
Сила дуття15 Н 1)
Макс. швидкість повітря69 м/с
Потік повітря780 м³/год 2)

Обслуговування та поради