10 999,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Примітка

Акумуляторний висоторіз HTA 50: тиха робота, висока продуктивність

Акумуляторний висоторіз STIHL HTA 50 дуже добре підходить для догляду за деревами. STIHL HTA 50 працює від літій-іонних акумуляторів системи STIHL AK. Ви можете використовувати його в місцях, чутливих до шуму



Завдяки ергономічно оптимізованій ручці керування ви маєте всі елементи керування під рукою, STIHL HTA 50 зручно тримати в руці. Зручний для правшів і лівшів. З пильним ланцюгом STIHL 1/4" PM3 ви можете досягти високої продуктивності різання. Завдяки малій вазі та бічного натягу ланцюга, для легкого повторного натягу ланцюга, ви працюєте комфортно, ергономічно та з меншими зусиллями. Кришку масляного бака, на напівпрозорому масляному баку, можна легко відкрити для швидкого дозаправлення. Ви можете модернізувати акумуляторний секатор STIHL HTA 50 за допомогою додатковогоSTIHL Smart Connector 1.0.



HTA 50 має загальну довжину 280 см, а завдяки роздільному валу можливе транспортування та легке зберігання. Ви можете подовжити вал до 330 см за допомогою додаткового подовжувача вала.
З HTA 50 зручно обрізати високі гілки

З акумуляторний висоторізом STIHL HTA 50, ви, як садівник, можете ефективно обслуговувати свій сад.


Без акумулятора та зарядного пристрою

HTA 50

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Розскладний шток
Розскладний шток
Ергономічне покриття ручки
Ергономічне покриття ручки
Індикатор рівня мастила
Індикатор рівня ланцюгового мастила

Технічні характеристики

Час роботи з акумулятором АР 200до 42 хв 1)
Час роботи з акумулятором АР 300до 55 хв 2)
Час роботи з акумулятором АР 100до 18 хв 1)
Час роботи з акумулятором АР 300 Sдо 68 хв 1)
Номінальна напруга36 В

Обслуговування та поради