10 999,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Примітка

Акумуляторна ланцюгова пила MSA 70 C: потужна, універсальна та добре збалансована

Якщо ви хочете розпочати роботу в приватному садівництві або догляд за будинком та садком біля ньогоз акумуляторною пилою STIHL MSA 70 C і маєте акумулятора та зарядного пристрою від STIHL AK - системапила STIHL MSA 70 C - хороший вибір. Універсальна пила ефективно допомагає вам, наприклад, під час зрізання гілок дерев і кущів або при обробці деревини. Вона настільки тиха, що ви можете працювати без захисту органів слуху, а також у закритих приміщеннях і в шумочутливих зонах, наприклад у житлових районах.



Завдяки потужному, енергоефективному EC-двигуну та 30 см ріжучій гарнітурі, разом з ланцюгом STIHL 1/4" P Picco Micro 3 (PM3) , який постачається в стандартній комплектації > і напрямна STIHL Rollomatic E Mini гарантує чистий вам зріз.



Оптимальний баланс пристрою та м’яка ручка з ергономічним важілем пропонує вам багато комфорту та забезпечує високий рівень ергономіки. Ви можете використовувати важіль керування з функцією потенціометра, щоб плавно регулювати швидкість вашої ланцюгової пилки.



Ви можете швидко та безпечно відрегулювати пильний ланцюг MSA 70 C без інструментів за допомогою системи швидкого натягування ланцюга Додаткове гальмо ланцюга QuickStop Super підвищує вашу безпеку, оскільки ланцюг зупиняється відразу, як тільки ви відпускаєте нижню ручку. Завдяки прозорому масляному баку ви можете постійно стежити за рівнем мастила. Для транспортування або зберігання STIHL MSA 70 C ви можете встановити акумулятор у проміжне положення. Акумуляторна батарея міцно закріплена в пристрої без замикання контактів для проходження струму.

Технічні характеристики

Номінальна напруга36 В
Вага2,9 кг 1)
Рівень акустичного тиску83 дБ (A) 2)
Рівень звукової потужності91 дБ (A) 3)
Рівень вібрації вліво/вправо3,2/3,4 м/с² 2)

Обслуговування та поради