14 999,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Примітка

Акумуляторна ланцюгова пила MSA 60 C в комплекті з акумулятором AK 20 і стандартним зарядним пристроєм AL 101

Якщо ви хочете використовувати акумуляторну пилу STIHL MSA 60 C для приватного садівництва та догляду за прибудинковою територією або для ручних робіт і ще не маєте акумулятора та зарядного пристрою від STIHL Система АКможна вибрати цей комплект. Ви отримуєте універсальний MSA 60 C разом з літій-іонним акумулятором STIHL AK 20 і стандартним зарядним пристроєм STIHL AL 101. З легкою пилою MSA 60 C ви можете легко зрізати гілки з дерев і кущів або зрізати та обробити лежачу деревину. Ця пила настільки тиха, що ви можете використовувати її без засобів захисту органів слуху та у чутливих до шуму місцях, наприклад у житлових районах. Завдяки роботі без викидів ви можете працювати з ним навіть у закритих приміщеннях.



З набором для різання 30 см, який стандартно постачається з ланцюгом 1/4" P Picco Micro 3 (PM3) і направляючою STIHL Rollomatic E Mini шини, ви отримуєте надійніше чистий зріз і можете безперервно регулювати швидкість за допомогою важеля керування.



Оптимальний баланс, вбудований швидкий натягувач ланцюга STIHL і система керування з вібраційною м'якою рукояткою з ергономічним важелем забезпечують великий комфорт і високу ергономічність.Додаткова гальмівна система QuickStop Super дозволяє вам швидко активуйте ланцюгове гальмо в будь-якому робочому положенні Завдяки прозорому масляному баку ви можете стежити за рівнем масла Під час зберігання або транспортування STIHL MSA 60 C-B ви можете зафіксувати акумулятор у проміжне положення.Тому батарея міцно вставлена ​​в гер ät fixedбез замикання контактів для потоку струму.

У нашому огляді часу роботи акумулятора STIHL і часу заряджання ви можете побачити, скільки часу ви можете працювати з акумуляторною бензопилою STIHL MSA 60 C-B і скільки часу потрібно для використання акумулятора завантаження.

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Система швидкого натягування ланцюга (B)
Система швидкого натягування ланцюга (В)
Ручка із покриттям SoftTouch
Ручка із покриттям SoftTouch
Функція плавного регулювання обертів
Функція плавного регулювання обертів

Технічні характеристики

Номінальна напруга36 В
Вага2,9 кг 1)
Рівень акустичного тиску83 дБ (A) 2)
Рівень звукової потужності91 дБ (A) 3)
Рівень вібрації вліво/вправо3,2/3,4 м/с² 2)

Обслуговування та поради