19 169,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Примітка

Універсальна пила STIHL для догляду за деревами

Бензинова бензопила STIHL MS 194 T - це потужна професійна пила для догляду за деревами, яка однаково добре підходить як для догляду за кроною, так і для видалення сухостою або стовбурових і пагонових паростків. Професіонали по догляду за деревами можуть ефективно виконувати завдання з технічного обслуговування за допомогою цієї бензинової ланцюгової пили. Компактна конструкція бензопили MS 194 T від STIHL та її невелика вага дозволяють ефективно працювати навіть в умовах обмеженого простору.

Потужний двигун STIHL 2-MIX забезпечує високу продуктивність різання при низькій витраті палива. Ланцюг STIHL 1/4''-PM3 забезпечує точне різання та акуратну роботу. Крім того, система STIHL Ematic забезпечує прицільне змащування шини та ланцюга. Це дозволяє ефективно працювати та економити мастило. Практичний розкладний гак слугує для закріплення троса під час опускання бензопили та для її фіксації.

Однією з численних переваг цієї бензопили є антивібраційна система STIHL, яка мінімізує вібрації двигуна та ріжучої гарнітури, захищаючи таким чином м'язи та суглоби.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Ця спеціальна бензопила призначена тільки для професіоналів, які пройшли спеціальну підготовку по догляду за деревами. Використання без належної підготовки може призвести до серйозних травм.

Бензопила MS 194 T

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Антивібраційна система
Антивібраційна система
Незнімні гайки з зачепами
Незнімні гайки з зачепами
Складне кріпильне кільце
Складне кріпильне кільце

Технічні характеристики

Довжина шини30 см
Робочий об’єм31,76 см³
Потужність1,4 кВт
Вага3,3 кг 1)
Співвідношення потужності до ваги2,4 кг/кВт

Обслуговування та поради