13 599,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Примітка

Ергономічна бензопила з двигуном STIHL 2-МІХ, потужністю 1,7 кВт

Бензинова бензопила STIHL MS 211 - це хороший вибір, якщо ви хочете заготовляти дрова або доглядати за садом, проводити обрізку дерев і, навіть, майструвати з дерева. Завдяки компактній конструкції бензопила STIHL MS 211 має невелику вагу.

Потужний, але економний двигун STIHL 2-MIX має потужність 1,7 кВт (2,3 к.с.). Ця бензопила вражає такими технічними характеристиками, як одноважільне управління та просте керування. За допомогою ланцюга STIHL 3/8''-PM3 ви досягнете високої продуктивності різання.

Опція перемикання з літнього на зимовий режим роботи дозволяє працювати з бензопилою STIHL MS 211 безперервно навіть при низьких температурах і високій вологості. Крім того, ця бензопила має кришку паливного бака, що відкривається без інструментів, і бічне натягування ланцюга.

MS 211

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Компенсатор
Компенсатор
Бокове натягування ланцюга
Бокове натягування ланцюга
Антивібраційна система
Антивібраційна система

Технічні характеристики

Довжина шини35 см
Робочий об’єм35,2 см³
Потужність1,7 кВт
Вага4,3 кг 1)
Співвідношення потужності до ваги2,5 кг/кВт

Обслуговування та поради