15 999,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Примітка

Сучасна та ергономічна бензопила, із двигуном STIHL 2-MIX, потужністю 2,0 кВт

Якщо ви хочете створити запаси дров і для цього вам потрібна відповідна бензопила, бензинова ланцюгова пила STIHL MS 231 - це відмінний вибір. Завдяки компактній конструкції та високій продуктивності ви зможете ефективно працювати у власному саду або в лісі.

Потужний двигун 2,0 кВт (2,7 к.с.) STIHL 2-MIX робить мотопилу STIHL MS 231 особливо придатною для розпилювання колод, спилювання дерев та майстрування з дерева.


Серійно оснащена боковим натягуванням ланцюга для зручного та безпечного регулювання натягу, системою фільтрації повітря з попереднім очищенням для продовження інтервалів між чищеннями, байонетними замками кришок баків для безпечного та зручного заправлення. Двигун 2-МІХ забезпечує менші на 20% витрати палива, та на 70% нижчій рівень викидів шкідливих вихлопних газів у порівнянні з двотактовими двигунами STIHL такої ж потужності, але без технології 2-MIX.

MS 231

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Двигун STIHL 2-MIX
Двигун STIHL 2-MIX
Компенсатор
Компенсатор
Бокове натягування ланцюга
Бокове натягування ланцюга

Технічні характеристики

Довжина шини40 см
Робочий об’єм42,6 см³
Потужність2 кВт
Вага4,8 кг 1)
Співвідношення потужності до ваги2,4 кг/кВт

Обслуговування та поради