78 899,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Примітка

Найпотужніша бензопила серійного виробництва у світі

З потужністю 6,4 кВт (8,7 к.с.) STIHL MS 881 не тільки має найпотужніший двигун STIHL 2-MIX серед усіх бензопил STIHL, але й є найпотужнішою серійною бензопилою у світі. Для працівників лісового господарства та професіоналів на лісопилках ми розробили бензинову бензопилу, яка надійно та ефективно допоможе вам під час валки лісу, розпилювання та розкрою деревини.


Зручна та безпечна робота


Навіть запуск бензинової бензопили STIHL MS 881 повинен бути максимально простим. Саме тому декомпресійний клапан та значно полегшують запуск. За допомогою одного важеля управління можна керувати всіма функціями однією рукою. Таким чином, права рука завжди залишається на ручці. Антивібраційна система STIHL ефективно зменшує вібрацію в місцях зчеплення з ручкою. Це захищає ваші м'язи та суглоби.


Повітряний фільтр HD2 з поліетилену фільтрує навіть найдрібніший пил і таким чином захищає двигун від бруду. Очищення та заміна фільтра можуть бути виконані ефективно і без використання інструментів. Щоб уникнути можливого контакту руки з пиляльним ланцюгом або навіть з обмежувачем, натяжний гвинт для натягу ланцюга розташований збоку. Якщо ви хочете зупинити бензопилу, все, що вам потрібно зробити, це натиснути кнопку завдяки кнопці зупинки. Після зупинки бензопила автоматично повертається у вихідне положення, щоб ви могли знову запустити бензопилу STIHL MS 881.

MS 881

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Антивібраційна система
Антивібраційна система
Декомпресійний клапан
Декомпресійний клапан
Фільтр HD2 на MS 261
Фільтр HD2

Технічні характеристики

Довжина шини105 см
Робочий об’єм121,6 см³
Потужність6,4 кВт
Вага9,9 кг 1)
Співвідношення потужності до ваги1,5 кг/кВт

Обслуговування та поради