62 119,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Примітка

Інноваційна ланцюгова пила з інжектором

Бензопила STIHL MS 500i оптимально підходить для робіт у лісовому господарстві. Завдяки високій потужності та зручній експлуатації можна ефективно розпилювати важку деревину. Завдяки своїй легкій конструкції та динамічному повороту оптимально маневрена бензопила не тільки переконливо виконує валку та розкряжування, але й обрізання сучків.


MS 500i - це перша у світі бензопила з електронним керуванням впорскуванням. Інноваційна технологія впорскування STIHL Injection забезпечує оптимальну потужність двигуна та відмінний запуск незалежно від висоти над рівнем моря та температури навколишнього середовища. Датчики вимірюють тиск повітря, внутрішню та зовнішню температуру і передають інформацію в блок керування. На основі отриманих значень блок керування визначає оптимальну кількість палива та момент запалювання. Як результат, дозування палива забезпечується шляхом відкриття та закриття клапана. Таким чином, STIHL Injection означає швидке прискорення з надзвичайно високою потужністю та малою вагою:


  • Ланцюг розганяється від 0 км/год до 100 км/год за 0,25 секунди.

  • Модель MS 500i має найкраще на ринку співвідношення потужності до ваги: унікальні 1,24 кг/кВт.

Повітряний фільтр HD2, незнімні гайки на кришці ланцюгової зірочки, мастильний насос з регулюванням об'єму, байонетні замки кришок паливного та мастильного баків доповнюють перелік найкращих характеристик.



MS 500i

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Антивібраційна система
Антивібраційна система
Незнімні гайки з зачепами
Незнімні гайки з зачепами
Декомпресійний клапан
Декомпресійний клапан

Технічні характеристики

Довжина шини50 см
Робочий об’єм79,2 см³
Потужність5 кВт
Вага6,2 кг 1)
Співвідношення потужності до ваги1,24 кг/кВт

Обслуговування та поради