21 699,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Примітка

Універсальна бензопила STIHL потужністю 2,8 кВт

Бензинова бензопила STIHL MS 291 забезпечує необхідну потужність різання для розпилювання в лісі для заготівлі дров, а також у сільському господарстві, будівельній галузі та садівництві. Добре продумане технічне оснащення забезпечить комфортну та високоефективну роботу навіть при частому використанні.


Універсальна, міцна та надійна бензопила для заготівлі дров, догляду за садом, будівництва з дерева. Система фільтрації повітря з попереднім очищенням.  забезпечує збільшення робочого ресурсу фільтра, байонетні замки кришок баків.  для безпечного та зручного заправлення, а також ланцюг 3⁄8"-RM3 для високої продуктивності пиляння. Потужний двигун STIHL 2-MIX забезпечують високу продуктивність різу бензопили STIHL MS 291.

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Компенсатор
Компенсатор
Бокове натягування ланцюга
Бокове натягування ланцюга
Антивібраційна система
Антивібраційна система

Технічні характеристики

Довжина шини40 см
Робочий об’єм55,5 см³
Потужність2,8 кВт
Вага5,6 кг 1)
Співвідношення потужності до ваги2 кг/кВт

Обслуговування та поради