Бензорізи

FilterIconФільтри

Категорія користувачів
Тип приводу
Ціна
4 з 4 товарів

Приладдя та аксесуари

БЕНЗОРІЗИ STIHL ДЛЯ НАЙМІЦНІШИХ МАТЕРІАЛІВ


Бетон, камінь, асфальт або будівельна сталь: за допомогою наших міцних бензорізів ви можете точно і надійно розрізати навіть найтвердіші матеріали на будівельному майданчику, під час дорожніх робіт або під час рятувальних операцій.


ТОЧНІ РОЗРІЗИ З НАШИМИ БЕНЗОРІЗАМИ

Бензорізи STIHL - це правильний інструмент для точного різання твердих матеріалів, таких як асфальт, бетон або сталь, на будівельних майданчиках, у садівництві та ландшафтному дизайні або навіть під час рятувальних робіт. Для цього ви можете вибрати одну з різних моделей з нашого асортименту. Ми подбали про те, щоб висока продуктивність і високий комфорт роботи були однаково доступні для вас. Це одна з причин, чому ви часто зустрічаєте наші бензорізи в компаніях з прокату професійного будівельного обладнання.


БЕНЗИНОВІ НАДПОТУЖНІ ПОМІЧНИКИ


Наші бензинові бензорізи можуть використовуватися універсально і пропонують повний спектр можливостей, необхідних, наприклад, у будівництві, цивільному будівництві, дорожньому будівництві або для рятувальних робіт. Завдяки потужним двигунам STIHL 2-MIX можна точно різати навіть дуже тверді матеріали. Усі бензинові абразивно-відрізні машини STIHL мають однакову досконалу технологію STIHL:




  • навіть при різанні вільною рукою ергономічна конструкція рукоятки та антивібраційна система STIHL забезпечують точний результат.

  • У деяких моделях подачу води можна змінювати за допомогою електронного керування за допомогою клавіатури.

  • Всі абразивно-відрізні машини STIHL оснащені системою повітряних фільтрів тривалого терміну служби з інноваційним циклонним попереднім очищенням.

  • Система впорскування STIHL Injection (i) з електронним керуванням на деяких моделях забезпечує стабільно оптимальні робочі характеристики та надзвичайно низьку витрату палива.

  • Завдяки ручному паливному насосу (очищувачу) на всіх інструментах потрібно менше пускових рухів.

  • Система STIHL ElastoStart для плавного запуску вже серійно встановлена на деяких абразивно-отрезних інструментах. Ця функція може бути додатково встановлена на всі машини.

АЛЬТЕРНАТИВА БЕЗ ШКІДЛИВИХ ВИКИДІВ: АКУМУЛЯТОРНІ МОТОРІЗИ

Наші акумуляторні абразивні машини також вражають простотою використання та точним, чистим різанням - як усередині, так і зовні приміщень. І не лише в будівництві, а й у садівництві та ландшафтному дизайні ви отримаєте універсального помічника з версією без шкідливих викидів. Завдяки літій-іонним акумуляторам STIHL та двигуну EC, що не потребує технічного обслуговування, ви можете повністю зосередитися на роботі. Як і бензинові моделі, акумуляторні абразивно-отрезні пристрої також мають водопровідне з'єднання та ергономічну ручку. Блокування шпинделя полегшує заміну відрізних кругів.
Просто детально ознайомтеся з нашими відрізними шліфувальними машинами та виберіть модель, яка найкраще підходить для вашої роботи. Купити потрібну модель бензоріза можна в офіційного дилера STIHL, скориставшись попереднім резервуванням на нашому сайті.


ПРИЛАДДЯ ДЛЯ БЕНЗОРІЗІВ


Щоб розширити можливості застосування та полегшити вашу роботу, ми пропонуємо різноманітне приладдя для абразивно-відрізних машин: від напрямного візка, на який можна встановити бензоріз STIHL і керувати ним з точністю до міліметра, до обмежувача глибини та високоякісних відрізних кругів з алмазу та синтетичної смоли.