21 999,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Маневрена бензинова 3-колісна газонокосарка без кошика

Бензинова газонокосарка STIHL RM 3 RT вражає як спритна багатофункціональна косарку з шириною різання 48 см на великих газонах. Завдяки продуманій триколісній конструкції, переднє колесо якої можна повертати, ви особливо спритні під час роботи в саду. Це ще більше полегшує скошування навколо кущів та дерев та на звивистих або вузьких газонах. Ви можете вибрати, чи хочете ви використовувати бензинову газонокосарку як бокову косарку чи мульчуючу косарку. За допомогою цієї газонокосарки косий ніж забезпечує ідеальний обріз вашого газону, який можна довести до бажаної висоти завдяки п’ятикратному регулюванню висоти різання. Як тільки ви хочете транспортувати або зберігати STIHL RM 3 RT, швидка система Quick-Fix допоможуть вам просто скласти руль.
RM 3.1 RT

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Привід коліс
Привід коліс
Легкі колеса
Легкі колеса
Мульчувальний ніж
Мульчувальний ніж

Технічні характеристики

Площа газонудо 2000 м²
Ширина скошування48 см
Висота скошування25 - 80 мм
Регулювання висоти скошування5-ступеневе (осьове, кожне колесо окремо)
Привод3,5 km/h

Обслуговування та поради