147 999,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Ергономічний та маневрений трактор-косарка з травозбірником

Маневрений трактор-косарка STIHL RT 5097 підтримує вас в обслуговуванні широких площ. Завдяки високому комфорту водіння та чітко розташованому керуванню, цей трактор-косарка пропонує досконалу технологію без праці. Таким чином, ви можете налаштувати зручне сидіння трактора під свій розмір без використання інструментів. Ви можете досягти однаково високих показників косіння та якісно переконливих результатів завдяки простому регулюванню висоти різання та електромагнітній муфті ножа для вмикання та вимикання косарки. Система наведення безпеки з обох боків косарки допомагає максимально повно зафіксувати травинки по всій ширині різання та подати траву ножам. Зручний привід на 1 педаль допомагає вам ще маневреніше маневрувати під час роботи. Лише однією рукою ви можете змінити напрямок руху трактора газону від передньої передачі до задньої передачі. Завдяки практичній рукоятці-шаблі, 250-літровий травозбірник також може легко вивільнятися з водійського місця. Пластиковий травозбірник розроблений в дизайні лопати екскаватора і дуже легко миється.
RT 5097

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Муфта електромагнітного ножа (EBC)
Муфта електромагнітного ножа (EBC)
Комфортабельне сидіння
Комфортабельне сидіння
Міцний каркас
Міцний каркас

Технічні характеристики

Площа газонудо 6000 м²
Ширина скошування95 см
Висота скошування30 - 100 мм
Об’єм кошика для трави250 l
Місткість бака9 l

Обслуговування та поради