3 999,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Компактна міні-мийка побутового класу для прибирання довкола будинку, в саду, миття автомобіля


Нова мийка високого тиску STIHL RE 80 завдяки мінімальній вазі та надкомпактній конструкції якнайкраще підійде приватним користувачам, які шукають максимальну функціональність та надійність за мінімальною ціною. «Все включено» за мінімальну ціну!

Алюмінієвий корпус насоса та поршні з нержавіючої сталі забезпечує максимальний робочий тиск 120 бар, розширюючи можливості застосування міні-мийки. 2 форсунки, якими серійно комплектується мийка STIHL RE 90 дозволить пристосувати робочий тиск в залежності від завдання. Для ефективного очищення різних поверхонь використовуйте плоскоструменевою з регулюванням тиску. Роторна форсунка легко впорається з сильними забрудненнями на нечутливих поверхнях. Для стійких забруднень використовуйте насадку із ємністю для миючого засобу, що також постачається в комплекті. 5-метровий шланг високого тиску швидко під'єднується до пристрою та пістолету завдякибайонетному з'єднанню.


Після завершення роботи шланг високого тиску, електрокабель, форсунки, ємність для миючого засобу зручно зберігаються безпосередньо на мийці.



Електрична мийка високого тиску RE 80 X: Надійний пристрій початкового рівня з високоякісним насосом високого тиску


Міні-мийка STIHL RE 80 X завдяки компактній конструкції та ергономіці, забезпечить легкість та зручність під час прибирання довкола будинку та в саду, миття автомобіля, садових меблів. Адже незважаючи на невеликі габарити, RE 80 X це:
Алюмінієвий корпус насоса та поршні з нержавіючої сталі
Максимальний робочий тиск 120 бар
2 форсунки та пляшка для додавання миючого засобу в комплекті
5-метровий шланг високого тиску
Швидке (байонетне) з’єднання шланга з пістолетом та мийкою
Тримачі та відсіки для зберігання приладдя на мийці

RE 80 X

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Bild
Алюмінієва головка насоса
Швидкароз'ємна муфта - професійна система розпилюв
Швидкороз'ємна муфта
Тримач шланга високого тиску
Тримач шланга високого тиску

Технічні характеристики

Кількість обертів20000 об/хв
Робочий тиск90 бар
Макс. тиск120 бар 1)
Мін. споживання води330 л/год
Макс. споживання води430 л/год

Обслуговування та поради