Пилососи

FilterIconФільтри

Приладдя та аксесуари

ПИЛОСОСИ ДЛЯ СУХОГО ТА ВОЛОГОГО ПРИБИРАННЯ STIHL.

Прибирання будівельного пилу, металевої стружки, бруду або рідини стало легким. За допомогою потужного пилососа для сухого та вологого прибирання від STIHL можна швидко, ретельно та одним натисканням кнопки виконати завдання з прибирання.

РІШЕННЯ ДЛЯ ЧИСТОТИ: ПИЛОСОСИ ДЛЯ СУХОГО ТА ВОЛОГОГО ПРИБИРАННЯ ВІД STIHL

Для прибирання заводських цехів, робочих приміщень або навіть лабораторій потрібні відповідні інструменти. Якщо грубий бруд або пил можна легко прибрати за допомогою сухого пилососа, то з розлитою рідиною або вологими забрудненнями справа йде інакше. Пилосос для сухого та вологого прибирання від STIHL - найкращий вибір. З ним ви зможете знову насолоджуватися чистою підлогою всього за один робочий етап.

ПРОМИСЛОВІ ПИЛОСОСИ ДЛЯ БУДЬ-ЯКОГО ЗАСТОСУВАННЯ

Пилососи для сухого та вологого прибирання STIHL переконують ефективним прибиранням у всіх сферах застосування, забезпечуючи видиму чистоту та гігієнічність підлоги. Ми пропонуємо різноманітні моделі, щоб ви завжди мали машину, яка відповідає вашим потребам. Їх завжди можна використовувати універсально для сухого та вологого прибирання.

За допомогою одного з наших легких пилососів для вологого прибирання ви вже можете ефективно та комфортно виконувати всі роботи з прибирання різних поверхонь. Наприклад, комбінована насадка для підлоги дозволяє миттєво переключатися з гладких поверхонь, таких як плитка або ламінат, на шорсткі поверхні, такі як килим. Все, що вам потрібно зробити, це натиснути ногою на ножний перемикач під час роботи. Крім того, пристрої мають функцію видування для очищення важкодоступних місць. Для цього потрібно лише вставити всмоктувальну насадку в отвір, передбачений для цього на задній панелі.

Наші особливо потужні промислові пилососи - це правильний вибір для прибирання великих майстерень або приміщень. Ці моделі мають величезну потужність всмоктування та великий об'єм контейнера, але при цьому залишаються зручними та простими у використанні в будь-якій ситуації.

Завдяки системі багаторазових фільтрів, інтегрованих в усі наші пилососи для сухого та вологого прибирання, ви завжди можете бути впевнені, що грубий і дрібний пил буде добре відокремлений. Оскільки без регулярного очищення фільтр втрачає свою ефективність, всі пилососи для сухого та вологого прибирання мають вбудовану систему очищення. Як тільки насадка закривається і натискається кнопка очищення фільтра, починається автоматичне очищення. Після цього пристрій знову повністю готовий до роботи.

ПРОМИСЛОВИЙ ПИЛОСОС З АВТОМАТИЧНИМ УВІМКНЕННЯМ

На додаток до базової версії, ви також можете придбати наші пилососи для вологого/сухого прибирання з автоматичним увімкненням. Ви можете розпізнати це за літерою ""E"" у назві моделі. Наші моделі з автоматичним увімкненням мають розетку на пилососі, яку можна використовувати, наприклад, для підключення ручної циркулярної пилки або орбітальної шліфувальної машини безпосередньо до пристрою. Коли ви вмикаєте електроінструмент, промисловий пилосос також запускається. Пил або стружка зникають у контейнері для збору через всмоктувальний шланг, як тільки вони з'являються, і не потребують подальшого видалення.

ПРИЛАДДЯ ДЛЯ ПИЛОСОСІВ ДЛЯ СУХОГО ТА ВОЛОГОГО ПРИБИРАННЯ

Промислові пилососи STIHL є справжніми універсалами та мають велику потужність. За допомогою відповідного приладдя ви можете зробити свій інструмент ще більш універсальним і потужним. Наприклад, за допомогою спеціальних насадок для різних сфер застосування, різноманітних подовжувачів та адаптерів, а також додаткових всмоктувальних шлангів. Огляд практичних додаткових аксесуарів ви знайдете в розділі Аксесуари для пилососів для вологого прибирання / пилососів для сухого прибирання.

              

                    Ціни на Пилососи STIHL              

              
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
Назва товаруЦіна
Пилосос SE 3353 499 грн
Пилосос SE 626 999 грн
Пилосос SE 122 E18 999 грн
Акумуляторний пилосос SEA 20 SET5 749 грн
Акумуляторний пилосос SEA 203 749 грн