18 539,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Примітка

Акумуляторна мотокоса FSA 135: ефективна та тиха з ручкою для косіння великих газонів, без акумулятора та без зарядного пристрою

Завдяки потужному ЕС-двигуну та широкому асортименту ріжучих інструментів STIHL, які можна використовувати з цим кущорізом, кущоріз FSA 135 пропонує ідеальні умови для догляду за газоном і косіння трави та підліску. Ви можете регулювати швидкість за допомогою ергономічної робочої ручки коси. Щоб працювати максимально ефективно, у вас є можливість встановити три рівні швидкості, на яких ви працюєте, для оптимального використання акумулятора. Режим енергозбереження відображається світлодіодом.




Повітряний фільтр з металевою сіткою забезпечує тривалий термін служби, оскільки двигун оптимально охолоджується. Крім того, цей повітряний фільтр легко чистити. Завдяки низькому рівню шуму ви також можете працювати в чутливих до шуму зонах.



Усі акумуляторні інструменти в системі STIHL AP розроблені для професійних користувачів і для щоденного використання навіть за несприятливих погодних умов. Тому вони випробували захист від бризок води. Ефективність доведена вимогливими внутрішніми випробуваннями. Випробування бризками води базується, серед іншого, на стандарті IPX4.



"Велосипедна" рукоятка для ефективного косіння кущорізом



Якщо ви є професіоналом у садівництві та обслуговуванні ландшафту або хочете проводити озеленення у чутливих до шуму зонах як муніципальна компанія, акумуляторна мотокоса FSA 135 — це правильний вибір. Завдяки ергономічній ручці ви можете зручно та ефективно косити великі газони.

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

EC-двигун
EC-двигун
Ергономічна дворучна рукоятка
Ергономічна U-подібна рукоятка

Технічні характеристики

Номінальна напруга36 В
Вага4,9 кг 1)
Рівень акустичного тиску80 дБ (A) 2)
Рівень звукової потужності92 дБ (A) 2)
Рівень вібрації вліво/вправо з пластиковим ножем2,9/2 м/с² 3)

Обслуговування та поради