45 879,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Примітка

Найпотужніший бензиновий кущоріз STIHL із ТОП-им оснащенням

Найпотужніший 2,8 кВт професійний кущоріз FS 561 C-EM в асортименті для професійних робіт у сільському, комунальному та лісовому господарствах під час розчищення території від трави, заростей та молодої порослі. Має найбільший діаметр косіння у своєму класі, збільшений до 560 мм.


STIHL FS 561 C‑EM оснащено найновішою версією системи електронного керування двигуном M‑Tronic 3.0, яка забезпечує постійну оптимальну потужність двигуна при постійній частоті обертів. Завдяки новим гумовим амортизаторам є відчутним і знижений рівень вібрації більш ніж на 30% при роботі на низьких обертах.

 

Оптимізована форма рукоятки покращує експлуатаційний комфорт під час тривалої роботи, а новий захист косильної гарнітури (дефлектор) із вдосконаленою формою забезпечує компактніше зберігання інструменту, кращу видимість інструменту та захист від бризок.

 

Окремо варто виділити такі елементи оснащення як:


Система легкого запуску STIHL ErgoStart, що забезпечує плавний запуск без ривків


Економічний двигун STIHL 2-МIX із спрощеним запуском та кнопкою "стоп" із самоповерненням


Більш надійна конструкція підшипників вхідного та вихідного валів редуктора


Універсальний редуктор із можливістю повторного змащування



FS 561 C-EM - це найбільш потужний та ергономічний кущоріз в асортименті, призначений для тривалих робіт з розчищення територій від жорсткої трави, заростей, бур'яну у фермерському, лісовому, комунальному господарстві, а також професійному догляді за ландшафтом.


➤Продуктивність➤Більший діаметр косіння➤Знижений рівень вібрації➤Редуктор зі збільшеним терміном служби

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

STIHL M-Tronic
STIHL M-Tronic

Технічні характеристики

Робочий об’єм57,1 см³
Потужність2,8 кВт
Вага10,2 кг 1)
Рівень акустичного тиску101 дБ (A) 2)
Рівень акустичного тиску102 дБ (A) 2)

Обслуговування та поради