16 299,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Примітка

HLA 86 акумуляторні подовжені мотоножиці з телескопічною штангою, без акумулятора та зарядного пристрою


Загальною довжиною до 330 см STIHL & nbsp; HLA & nbsp; 86 - це акумуляторні мотоножиці для живоплоту, які ідеально підходять для догляду за високими живоплотами, низькорослими кущами та рослинами. Садівники та ландшафтні дизайнери, муніципалітети та доглядачі особливо вражені високим рівнем ергономіки завдяки квадратному телескопічному валу зі зменшеною вагою . Ви можете збільшити свій діапазон загалом на 70 см за допомогою тримера для живоплоту без інструментів. Ножі, заточені з обох сторін, забезпечують чистий зріз. Вони управляються двигуном EC & # 8209; різак  можна скласти паралельно валу для зручного транспортування. Загалом, ви можете відрегулювати ріжучу планку на 115 ° (від -45 ° до + 70 °). Ручка керування оснащена блокувальним важелем, що самовстановлюється, і може використовуватися правшами та лівшами . Щоб Ви могли ефективно працювати в будь -який час, ручка оснащена захистом від ковзання.

Усі акумуляторні інструменти в системі STIHL & nbsp; AP & # 8209; для професійних користувачів та для повсякденного використання Призначений для використання навіть за несприятливих погодних умов. Тому вони мають перевірений захист від бризок. Ефективність доводиться вимаганням внутрішніх тестів. Випробування бризки води базується, серед іншого, на стандарті IPX4 .


HLA 86

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

BGA 57
AUSGEZEICHNETE GERÄTEBALANCE
HLA 56
INTUITIVE BEDIENUNG
Поворотна притискна муфта
Поворотна притискна муфта

Технічні характеристики

Загальна довжина330 см
Довжина різки50 см
Номінальна напруга36 В
Вага4,8 кг
Рівень акустичного тиску80 дБ (A) 1)

Обслуговування та поради