164,41 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

VarioClean Eco: спеціальний очищувач із натуральної сировини для видалення мастила, жиру та органічного бруду

Спеціальний засіб для чищення STIHL VarioClean Eco надійно проникає та видаляє забруднення від мастила, жиру, смоли, рослинних залишків і плям від трави, з поверхонь вашого обладнання STIHL або аксесуарів. 92% інгредієнтів VarioClean Eco від STIHL мають природне походження, а поверхнево-активні речовини, що містяться, є біорозкладними. Окрім корпусів пристроїв, ви також можете ефективно та екологічно чистити шини, пильні ланцюги, ножі, леза циркулярних пил або повітряний фільтр вашої бензопили чи пилососа для вологого та сухого прибирання. STIHL VarioClean Eco з приємним запахом сумісний з різними матеріалами, такими як пластик, фарба, метал, алюміній і гума. Ви можете використовувати його різними способами. Зручна пляшка на 50% складається з вторинної сировини.

Щоб використовувати, нанесіть засіб на своє обладнання, інструменти або повітряний фільтр засобом STIHL VarioClean Eco і залиште засіб для чищення приблизно на 5 хвилин. Після цього ви можете промити поверхні або фільтр водою або видалити бруд вологою серветкою з мікроволокна. Після витримки фільтри STIHL HD2 можна також прати в мішку для прання в пральній машині при температурі до 60°. Після повного висихання фільтр знову майже як новий, тобто новий фільтр не потрібен і, як наслідок, довкілля захищено.

STIHL VarioClean Спеціальний екологічно чистий засіб доступний у таких кількостях:

  • Спрей-пляшка, 150 мл (арт. №: 07825168003)
  • Спрей пляшка, 500 мл (арт. №: 07825168004)

STIHL VarioClen Eco сертифіковано Ecocert як екологічний миючий засіб.

Обслуговування та поради