49 999,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Компактний робот-косарка Stihl iMOW® для газонів до 1500 кв.м

Робот-косарка RMI 422 P STIHL iMOW® рекомендований для використання на середніх за площею газонах до 1500 м². Збільшена ємність літій-іонного акумулятора забезпечує тривалу роботу без перерв на підзарядку. Мульчувальний ніж під час скошування дрібно січе траву, яка рівномірно розподіляється по газону, підживлюючи його. Тож вам більше не потрібно збирати скошену траву та витрачати час на її утилізацію. Ніж для мульчування автоматично змінює напрямок обертання після кожної зупинки, що забезпечує рівномірне зношування. Завдяки датчику нахилу Slope Speed під час роботи на ділянках із підйомами до 40% iMOW® автоматично адаптує швидкість руху. Корпус оснащений вбудованими датчиками, які сигналізують про перешкоди і допомагають роботу шукати новий шлях. Всі налаштування здійснюються за допомогою дисплея. Робот-косарка RMI 422 P одночасно косить, подрібнює траву та підживлює газон як мульчувальна косарка. Базова станція робота-косарки RMI 422 P входить у комплект поставки.

Для інсталяції робота-косарки RMI 422 P знадобиться монтажний комплект. Роботизовані газонокосарки STIHL iMOW® відповідають всім стандартам безпеки. Тим не менш, газонокосарка iMOW® не є іграшкою. Протягом активного часу роботи газонокосарки iMOW®, діти та тварини повинні залишатися поза робочою зоною. Додаткову інформацію можна знайти в інструкціях щодо використання.

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Адаптація швидкості на схилах
Адаптація швидкості на схилах
Керуйте газонокосаркою -роботом iMOW®
Керуйте газонокосаркою -роботом iMOW®
Додатковий захист
Додатковий захист

Технічні характеристики

Макс. площа косіння1500 м²
Макс. підйом40 %
Ширина скошування20 см
Мін. висота скошування20 мм
Макс. висота скошування60 мм

Обслуговування та поради