1 906,50 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Секатор садовий FELCO F6: для точної обрізки у виноградарстві та садівництві

Секатор STIHL Bypass FELCO F6 ідеально підходить для тонкої обрізки у виноградарстві та садівництві. З невеликими зусиллями ви можете обрізати гілки товщиною до 20 мм особливо точно. Ви отримуєте гладкі зрізи при обрізанні, оскільки леза обхідних ножиць ковзають врівень один з одним. Завдяки такому різанню без подрібнення зрізаного матеріалу ножиці FELCO F6 від STIHL особливо придатні для роботи із зеленими рослинами.

Завдяки компактній ріжучій головці та кованим ручкам з нековзним покриттям, STIHL FELCO F6 довжиною 20 см особливо зручно тримати та працювати навіть маленькими руками. Замок, який надійно фіксує ножиці, можна легко відкрити великим пальцем під час роботи. Крім того, секатор FELCO F6 від STIHL має практичні буферні амортизатори та сокопровідний жолобок, через який стікає сік рослин, що витікає, безпосередньо, запобігаючи заклинюванню лез. Вбудована виїмка для перерізання дроту використовується для перерізання тонкого дроту, наприклад, на кущах або рослинах у горщиках під час догляду за садом.

.
Gartenschere F6

Обслуговування та поради