15 999,00 ₴
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Потужний електричний садовий подрібнювач з механізмом перемелювання

STIHL GHE 250 - це універсальний електричний подрібнювач, що ідеально підходить для тих, хто хоче утримувати всі куточки свого саду в чистоті. Цей садовий подрібнювач з механізмом перемелювання може швидко і ефективно подрібнювати тверді, м'які, довгі та широкі гілки. Ножовий механіхзм типу «сендвіч» з ріжучим диском Multi Cut може легко подрібнювати гілки середнього розміру товщиною до 30 мм. Потужний електродвигун забезпечує плавну і ефективну роботу. Міцний корпус і зручна воронка для подачі матеріалу забезпечують високий рівень комфорту і безпеки під час роботи. Велика похила завантажувальна воронка дозволяє легко подавати листя, гілки та обрізки рослин в подрібнювач. Електричний садовий подрібнювач STIHL GHE 250 можна перекинути на колеса і легко переміщати між місцем його використання і місцем зберігання.
Електричний садовий подрібнювач STIHL GHE 250

Оснащення

Ілюстрації є фотографіями зразків. Зовнішній вигляд і фактичне розташування елементів обладнання на продукті може - при аналогічній функціональності - відрізнятися від зображеного на ілюстрації.

Похила завантажувальна воронка
Похила завантажувальна воронка
Мембранний вимикач
Мембранний вимикач
Електромеханічне захисне блокування ножа
Електромеханічне захисне блокування ножа

Технічні характеристики

Макс.діаметр гілокдо 30 мм
Номінальна потужність2500 Вт
Номінальне число обертів насадки2800 об/хв
Номінальна напруга230 В
Ріжуча гарнітураMulti-Cut 250

Обслуговування та поради