Захисні штани / Комбінезони / Накладки-ковбойки

Приладдя та аксесуари

ШТАНИ ІЗ ЗАХИСТОМ ВІД ПОРІЗІВ


Одяг із захистом від порізів розроблено спеціально для тих, хто час від часу чи щоденного працює бензопилою вдома або в лісі. Окрім перевіреного та сертифікованого захисту від порізів захисні штани, комбінезони чи накладки-ковбойки мають багато практичних деталей, таких як універсальні кишені та вентиляційні отвори.



РОБОЧІ ШТАНИ: НАДІЙНИЙ ЗАХИСТ НЕ ЛИШЕ ПІД ЧАС РОБОТИ В ЛІСІ



Робота в саду чи в лісі відбувається за різних погодних умов. Якщо робочий день не можна відкласти, коли йде дощ або дує вітер, допоможе лише високоякісний робочий одяг, захищений від негоди.



ЩО РОБИТЬ ШТАНИ ІЗ ЗАХИСТОМ ВІД ПОРІЗІВ ДІЙСНО ЯКІСНИМИ



Робочі захисні штани повинні бути якісно виготовлені, добре сидіти та захищати від випадкового травмування - в ідеалі із сертифікованим захистом від порізів. При роботі з бензопилою штани із сертифікованим захистом від порізів є обов'язковим елементом одягу. Захист від порізів STIHL складається з розроблених ексклюзивно для STIHL захисних матеріалів. Спецодяг із захистом від порізів STIHL випробується в авторитетних випробувальних інститутах SMP або KWF. Матеріал із захистом від порізів має декілька шарів, він легкий та пропускає повітря. Під час розрізу багатошарового матеріалу мотопилою, волокна верхніх шарів намотуються на ланцюг і блокують ланцюгову зірочку, зупиняючи ланцюг за лічені долі секунди.