19 140,85 ₴
Усі ціни включають 0% ПДВ. Рекомендована роздрібна ціна для магазинів офіційної дилерській мережі в Україні станом на 1 вересня 2023 року.
Виберіть артикул
Зверніться до офіційного дилера STIHL.
Отримати професійну консультацію, придбати продукцію STIHL і забезпечити її сервісне обслуговування - офіційний дилер STIHL охоче допоможе вам.

Обмежувальний дріт iMOW® 300 м: для визначення більших зон використання

За допомогою обмежувального дроту STIHL iMOW® ви можете визначити робочу зону для газонокосарки-робота та легко виключити зони, які не потрібно косити, наприклад перешкоди. Після прокладання дроту газонокосарка-робот STIHL iMOW® працюватиме лише в межах зазначеного діапазону. Обмежувальний дріт має діаметр 5,5 мм і поставляється на 300-метровій котушці. Ця довжина підходить для розміщення бордюру навколо великих газонів. Щоб дріт залишався там, де ви його проклали, закріпіть його на газоні за допомогою фіксуючих кілків.  Якщо пізніше ви захочете подовжити свій обмежувальний дріт iMOW®, ви можете швидко та легко додати додаткові лічильники, підключивши додатковий обмежувальний дріт до вже прокладеного бордюру за допомогою з’єднувачів STIHL ADV 010.

Ви також знайдете багато цінних порад і підказок щодо прокладки дроту в нашому посібнику зі встановлення роботизованої косарки.

Обслуговування та поради